Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monicqua

kod

Polecane posty

Gość Robin Hood.
Wysylasz esa , w zaleznosci od kwoty zostaje Ci przyznany dodatkowy transfer.

Gość monicqua
to serial według mnie bardzo dobry. a skąd jesteś ?:)

ten post przypomina mi moje kolezanki ktore wychodzac z klubu mowily: Patrz dominik, mama dala mi 10zl, jestem pijana i mam 10zl... :) Hahahahaaaahaa.... :D :D :D

Wlkp, a Ty ?:P Zamulam jak codzień przed kompem, nawet mi Iple zablokowali i nie mogę tam oglądać :o co za zdzierusy, tylko kasa i kasa. A tak to chociaż jakiś serial pooglądałam.

Gość monicqua
zbereznik hahah naprawdę dobre ... :] ja lubelskie, też zalegam przed kompem i sie nudze, facet na 3 zmianie wiec samotne wieczory, teraz dzieki dobrej duszy przynajmniej moge cos poogladac:D

A daj spokoj z tymi facetami :P A co to za serial w ogole? wez no tak w skrocie powiedz o czym jest?:P

Gość szpieg z krainy buraków
Znaczy się ktoś tu przysponsorował obcą babę, bo ta się nudzi i nie może sobie filmu na megavideo obejrzeć ?

Gość monicqua
o tym, że ojciec opowiada swoim dzieciom historię swojego życia. O pracy, przyjaciołach,swoich panienkach i seksie. każdy odcinek przybliża do tego, żeby się dowiedzieć kim jest matka i jak ja poznał, dużo dobrego humoru :):):) polecam, jak Robin Ci doładuje konto :D

Gość monicqua
szpieg no coś w tym stylu :D ale wiesz podobno dobre i złe uczynki wracają :D może mu się opłaci :D

Ja to generalnie nie mam nawet konta na tej stronie co Ty to ogladasz:P co to w ogole za strona jest?:P Ja lubie komedie i wszelkie takie filmy, seriale z ktorych mozna sie posmiac:P

ale powiem wam kobitki ze sam moglem zalozyc nika ela-1990 i poprosic o doladowanie... ciekawe ilu bym wyhaczyl... :))))))

Gość Robin Hood.
Ok jak nie chcecie podac gg labo maila to tu podaje tlko jak ktos was uprzedzi to nie odpowiadfam za to pierwszy kod play fresh 77665809717036 a drug to 92787015649506

Gość monicqua
ja szczerze powiedziawszy nie wiedziałam, że ktoś mi doładuje konto ;) no ale jak mówiłam, wraca mi wiara w ludzi :D

Gość Robin Hood.
Przykro mi , gdybym wiedzial ze to ma byc plus to bym plusa wzial :(

Gość monicqua
zaczynam rozważać czy by może na studia nie zacząc tak zbierać :D bo bida, a tu sesja i trzeba kartę odebrać:D

Gość monicqua
Valnięta tak dokładnie :D

Gość szpieg z krainy buraków
To się kłóci z moim porządkiem świata bo ona ogół kobiety darmo nie dają. Randka w dobrym i drogim lokalu też do niczego nie obliguje, kiedyś byłem naiwny, kiedyś... przestałem gdy sam poprosiłem o pomoc a otrzymałem tylko informację "nie mam czasu"

alez ja uwielbiam takich kolesi i zawsze przybijam piatke laskom ktore z tego korzystaja... :D :D :D

Gość monicqua
ja to bym chętnie w domu posiedziała z chłopakiem, ale on na imprezę mnie ciągnie do znajomych :] i pewnie będzie imprezowo .... ale w co ja się ubiorę ?:D haha

tez mam takie dylematy jak gdzies wychodze :P Wkrece sie do Ciebie,a faceta wyslemy samego :P

Gość monicqua
i przesiedzimy przed kompem ogladając seriale i komedie ?:D tylko kto nam konto doładuje :D:D:D