Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiszona monika

Niespłukiwalne.......

Polecane posty

Gość kiszona monika

Witajcie kochana spolecznosci kafeteryjna:) mam takie pytanko czy zdarzyło sie wam drogie panie podczas pobytu w toalecie u chlopaka na imoprezie czy w innym miejscu w ktorym trzeba sie pilnowac zrobienie klocka tka masywnego że nie chciał się spłukać lub co gorsza zatkał odpływ permanentnie? Dzisia popoludniu przyjechal z iraku moj chlopak nie widzialismy sie pol roku pojechalismy do niego ale niestety musielismy spedzic ten dzien na wyprawie do sklepu zeby kupic przetykaczke bo ZATKAŁAM MU KIBEL!! masakra :(:(:(:(

Gość hehe tak sie sklada ze
na swieta bylam u rodzicow mojego faceta i mialam wtedy rozwolnienie jak cholera, z 15 minut siedzialam. otworzylam okienko, wywietrzylam szybciutko i spsikalam ty brisem czy cokolwiek to bylo no i wrocilam do stolu. nie minelo 5 minut a nast do kibla poszla siostra mojego faceta.... pierwsze co to uslyszalam spukiwanie wody i przypomnialam sobie ze zapomnialam splukac :o:o:o 😭 masakra jaki wstyd :(

Gość kiszona monika
nie wydae mi sie zebym jadła jakoś nienormalnie...

Gość bernard p
peszek kurwa XD

Gość pisuarowa w markecie
co wy żrecie, jak można żreć to świństwo w hipermarketach, dopiero co umyłam sracze a tu jedna z drugą jak wlazły do kibla to zasrały pół podłogi , tffffuuuu i komu te świnie to zostawiły ? czy za 850 zł. muszę cudze goowna sprzątać z podłogi ?

Gość bernard p
jesc ci daja i narzekasz jeszcze?