Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjadasfgfsd

Jak Ją zrozumieć ?

Polecane posty

Gość jjjjadasfgfsd

No to tak, jakiś czas temu (około 4-5 miesięcy temu ) napisałem do pewnej dziewczyny na GG, nie miałem odwagi zagadać normalnie. Nie znałem jej ani ona mnie . Nie mówiłem jej kim jestem . Bardzo dużo ze sobą pisaliśmy.. I byłem dla Niej kimś ważnym mimo tego że nie wiedziała kim jestem . I po jakimś miesiącu takiego pisania coraz bardziej chciała żebym powiedział kim jestem , nie naciskała , ale mówiła, że chce tego . Ja od początku nie chciałem powiedzieć kim jestem , gdyż chciałem się z Nią spotkać . A jakbym powiedział kim jestem to pewnie by się nie spotkała, bo nie chciała się w ogóle spotykać z żadnymi chłopakami po tym jak rozstała się ze swoim byłym. Wiedziałem ze tak od razu jej nie przekonam do spotkania w ciemno. Więc najpierw ją oczarowałem , tak można powiedzieć . I pewnego dnia jak tak pisaliśmy , umówiliśmy się. Było to takie spontaniczne spotkanie .. Ona była wtedy z koleżanką na dworze i miałem się z nią spotkać w parku , koleżanka poszła do domu . I spotkałem się, było zajebiscie . Siedzieliśmy na ławce i gadaliśmy ze sobą tak jakbyśmy się już od dawna znali . Uśmiechała się do mnie .. Siedzieliśmy tak z 1,5h mimo tego że zaczał padać deszcz . Zaczeło się robić późno, odprowadziłem ją . Dostałem nawet buziaka na koniec. Po spotkaniu dalej pisaliśmy , już myślałem że coś z tego bedzie . Pytałem o drugie spotkanie , ale nie spotkała się ze mną w końcu drugi raz. Oprócz mnie wtedy podbijało do niej z 6 innych . I z żadnym się nie spotkała . Pewnie bym się z nią spotkał gdyby właśnie nie to że tylu do niej podbijało . Czuła się osaczona . Dalej byłem dla niej kimś ważnym i było tak jak wcześniej . Z czasem zaczęliśmy się kłócić . I to wszystko przeze mnie było . Bo ja chciałem się spotkać i próbowałem ją do tego przekonać . No i w końcu już przestałem wypytywać o spotkanie , dalej normalnie pisaliśmy ze sobą .. I pewnego razu napisała mi że się jej spodobał pewien chłopak . Taki zje*any typek , niski , chamski, pije , pali , do zawodówki chodzi . I nie wiem jak on to zrobił , ale zaczeli ze sobą chodzić . Zbyt długo to na szczęście nie trwało . Po jakiś 2 tygodniach rozstali się , z jego winy. Pomyślałem ze znowu droga otwarta , ale nie chciała się spotkać.. Umówiłem się ze 2 razy z nią do szkoły, ale to tak tylko po koleżeńsku. Ostatnio pisałem z nią o tym czy dałaby mi szansę . I dowiedziałem się co we mnie jej nie odpowiada. Wkurza ją to że jestem o Nią zazdrosny .. I jak ją mam zrozumieć ? Dlaczego nie chce się spotkać ? 1. Pisała mi sama kiedyś że z charakteru jej się podobam , z wyglądu też jej się podobam , sama powiedziała tak kiedyś. 2. Dała mi buziaka. 3. Widzę jak na mnie patrzy w szkole 4. Cały czas ze mną pisze , a przecież jakby nie chciała to by tego nie robiła . Na koniec dodam że oboje mamy po 16 lat. Ja nie jestem jakiś mega przystojny , znany itd ale nie jestem też jakiś brzydki. Ona jest bardzo ładna i niestety też bardzo znana. Wszyscy ją kojarzą , wielu chłopaków się koło niej kręci... I ma w sobie coś takiego wyjątkowego czego inne dziewczyny w tym wieku nie mają ..

Gość jjjjadasfgfsd
???????????????????????????????????????????????????????????

Gość jjjjadasfgfsd
poradzi ktoś ?

Gość jjjjadasfgfsd
Dobra widzę że bardzo dużo osób się wypowiedziało . Dzieki wszystkim :D

Gość pobambii
moze sie Toba bawi moze bawi ja jak podbija do niej 6 chlopakow na raz moze dala ci buziaka tylko po to bys sie nia interesowal moze...nie wiem nie znam jej lubi flirtowac?

Gość Tak sobie napiszę...
Nie chcemy Cię dołować.