Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tram..poszek ;PP

Pod nogi sie wpierd*laja

Polecane posty

Gość tram..poszek ;PP

wkurza mnie wychodzenie z domu.. gdziekolwiek.. czy to z psem czy do sklepu.. Ludzie mnie wkur...iaja .. wrr.. pod nogi sie wpier**alaja.. ostatnio bylem w biedronce ;D klientka przede mna pełzła w pizdu myslalem ze jej kopa za*ebie .. Wkurwiaja mnie ci wszyscy co mysla ze sa chuj wie kim.. ;/ wrr... macie czasami tak?? ;>

Gość tram..poszek ;PP
gdy nikt nie patrzy zakradam się nocą do zamkniętej biedronki i zamykam się w koszu z ziemniakami, by w godzinach szczytu, gdy biedronka jest pełna ludzi wyskoczyć i z założoną wcześniej maską z filmu krzyk wyrecytować moje ulubione cytaty z książek Markiza de Sade, po czym cichaczem, niczym wiewiórka australijska opuszczam mój ulubiony dyskont unikając podstarzałych ochroniarzy.

Gość tram..poszek ;PP
mam ochote czasem tak zapier*olic kopa lub chociaz wydrzec morde ale co.. nic sie nie poradzi

Gość tram..poszek ;PP
nie podszywaj mi sie tu..

Gość tram..poszek ;PP
tu juz chyba ludzie spia..

Gość Stefan M
fajnie że się odezwałeś, mam takie wrażenie, że nikogo nie lubisz i nawet na ciebie pies szczy jak się uchlasz porządnie a odnośnie takich wysokich to wiem jak to było, gdy Pan Bóg rozdawał kutasy , niscy faceci zbierali największe sztuki a wysoki zanim się schylił to tylko 4 cm. długości mógł sobie dostawić , więc nie pierdziel głupot, żeś taki cwaniak w te klocki :)

Gość sdfgsdgfsgdfsdgdgsd
Ja nie śpię :P Ja też nie cierpię takich sytuacji,ale jeszcze bardziej wkurwia mnie jak stara baba mnie pcha swoją sflaczałą łapą.

Gość tram..poszek ;PP
W ponure jesienne wieczory.. za pomocą kleju "Kropelka" doczepiam sobie świński.. ogon nad pośladkami, na głowę ..zakładam świecące rogi made in china... i pożeram pudełko.. zapałek by mieć... siarkowy oddech. Tak ucharakteryzowana.. udaję szeregową diablicę... i biegam po osiedlowych alejkach, strasząc Bogu ducha winnych emerytów.

Gość sdfgsdgfsgdfsdgdgsd
Stefan M Widzę że Stefciu nie ma nawet 170 cm hehe :P

Gość tram..poszek ;PP
no te babcie z lapami tez masakra hehe... albo jak sie pchaja w kolejce hehe

Gość Stefan M
jasne, mam 16 cm. i mnie to wystarcza, jestem zadowolony :)

Gość sdfgsdgfsgdfsdgdgsd
Stefan M Stefciu no popacz,a jam 17 cm przy 199 cm wzrostu,więc jakos udało mi się schylić hehe No a te babcie w kolejce to jest maskara jakaś i jeszcze tak śmierdzą.

Gość Stefan M
kobiecie nie dogodzisz, choćbyś miał nawet 22 cm. i wiem co mówię :)

Gość sdfgsdgfsgdfsdgdgsd
Skąd możesz wiedzieć??Czyżbyś wolał chłopców??Po tym jak się okazało że kobiecie nie dogodzisz.