Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszunia;o)

Mam dosc swoich sasiadow

Polecane posty

Poprostu doprowadzaja mnie do szalu! Jestem po pracy 12 godzinnej do tego jestem w ciazy. Mieszkam w UK a tu sciany to jakby z plyt ehh kazde jedno slowo slychac a oni urzadzili sobie imprezke dodam ze maja 2 dzieci corka moze z 5-6 lat synek max 2 latka a oni zabawa na calego nie wiem czy sie tam lali czy przewracali ale u mnie caly dom sie trzesie stukanie butelkami no i tak jakby hmmm szklanki spadaly z blatu na podloge ! Nie moge spac to slychac tak jakby u mnie w domu to wszystko sie dzialo trzaskaja drzwiami . Nie rozumiem jak takim ludziom nie jest szkoda tych swoich pociech ! Dziecko placze na calego a oni maja to gdzies:( Juz sobie tak mysle nie chcialabym sie wtracac w nie swoje sprawy ale mysle ze nastepnym razem to zadzwonie na policje! To juz nie pierwszy raz bylam juz kiedys grzecznie zwrocic im uwage no ale hmmm dzis to mieli takich znajomych ze jakbym tylko sie odezwala to byl zaraz w mordeczke zarobila :/ 2:30 a oni nic nie mysla o tych biednych dzieciakach tylko dra te mordki jak najeci! Co byscie zrobili na moim miejscu?? Jutro jak ich spotkam to powiem im co mysle a nastepnym razem jak znow tak bedzie to poprostu zadzwonie na policje!!

Tylko uważaj, bo skoro to tacy nieciekawi ludzie, to mogą mieć bardzo nieciekawe towarzystwo... :(

Nie no oni jak nie imprezuja to sa bardzo bardzo mili!! Fakt ich towarzystwo nie jest zaciekawe:/ W swieta tamtego roku moj brat schodzil ode mnie i spadl ze schodow to ich znajomi wylecieli go bic :/:/:/ A jedna z ich kolezanek ktora tutaj nie mieszka w sumie to ja tylko raz u nich widzialam doczepila sie ze oni maja male dzieci a my tak glosno jestesmy(czyli moi sasiedzi maja male dzieci) sasiad kazal mi chodzic po domu w ciapetkach bo tak to u niego bardzo slychac hahaha ich kolezanka straszyla mnie policja!! A tylko dlatego ze moj braciak spadl ze schodow :/

na czas imprezy moje dzieci odsyłam do mamy bo wiem ze sie umęczą :)) faktycznie jak bys zadzwoniła to nie wiem czy zabrali by im te dzieci a wtedy pretensje mogłybyc do ciebie .

Gość pani ze skarbowki
a Ci sasiedzi to Polacy?

Gość do S_Gosia_S
wiecie co ,autorce jest zal dzieci sasiadow(ktorych ponoć rodzice imprezuja po nocach) a nie pomysli o swoim nienarodznym dziecku i kopci paierosy!!!!!!!!!!!! to jest szczyt chamstwa i glupoty,innym wytyka a sama u siebie nie widzi...

Sluchaj madralinska chcialam Ci powiedziec ze jesli ktos pali kupe lat tak latwo nie jest zucic palenie a ja juz ograniczylam i to duzo pale 3 papierosy dzienne wiec chyba postep jest !! Tak sasiedzi sa polakami!!