Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kohanek i ona

Mężatka jest ze mną w ciąży

Polecane posty

Gość matacz ,,,....
byke badanie krwi - jesli jest niezgodnosc i wyjdzie , ze dziecko jego (meża) nie jest . no chyba , ze masz ta samą krew co maż

a co jeśli po latach dziecko i jej mąż poznają prawde?" jezeli dziecko przejelo geny ojca to obawiam sie ze prawde poznaja wczesniej. belkotanie i niekontrolowane wycieki sliny u dziecka w wieku przedszkolnym bedą alarmujace

Gość Kohanek i ona
Nigdy nie rozmawialiśmy o uczuciach, wiesz nie mówiliśmy sobie że się kochamy ale nie mogłem jednego dnia bez niej wytrzymać, ona też była wciąż przy mnie, często pisała, przytulała się. Tak się nie zachowuje kobieta która chce tylko seksu. Kiedyś spotykaliśmy się, było to kilka lat przed jej ślubem, zawsze byliśmy w kontakcie, zawsze się przyjaźniliśmy. Przyjaźń urwała się po tym jak wyszła za mąż. Nie spotykaliśmy się już na imprezach, znajomi rozjechali się po świecie. Ale widywaliśmy się, żartowaliśmy w biegu, widzieliśmy się na zakupach. Aż udało mi się ją namówić na imprezę i od tamtej imprezy zaczęło sie wszystko.

Gość rtrgh
szczery,ty to masz zdrowie. podziwiam:)

Gość matacz ,,,....
ZS TO RACZEJ KOBIETA zaden facet nie moze byc takim ....:)

Gość defcyhgjkl;pl,/
ZS to ksionc

[zgłoś do usunięcia] zawsze szczery - no akurat jeśli chodzi o antykoncepcję to powinny myśleć dwie strony, chybaże jesteś z tych co to wszystko zwalają na babkę, bo w końcu ciąża to jej sprawa:(

Gość tylko zapomniałem
dodać na końcu że ona zgodziła się zostawić męża, no bo kochanek jest ojcem jej dziecka, więc się spotkali i żyli długo i nieszczęśliwie bo badanie krwi wykazało że jednak ojcem dziecka jest mąż kochanki. Ale się to wszystko popierdoliło :P

noctua 1. to jest prowo 2. autor nazywal kochanice madra i do tego sie odnioslem 3. autor to kretyn wiec o mysleniu w jego przypadku mowy byc nie moze

Gość matacz ,,,....
przygadal kocioł garnkowi - w kwesti kretynizmu :)

zawsze szczery- ok. 100% racji, tak chciałam zweryfikować, bo znając Twoje wypowiedzi z kafe nie wygladałeś mi na takiego faceta, który wszystko zostawia kobiecie.:)

Gość do zsa
Nie masz prawa nikogo nazywac kretynem To ze ktos sie zachowal nieodpowiedzialnie nie znaczy ze jest kretynem Troche kultury by Ci sie czasami przydalo, bo jedno co potrafisz to oceniac innych, troche pokory czlowieku

Gość Kohanek i ona
Zawsze szczery wygląda mi na jakiegoś emigranta - w ogóle nie używa polskich liter... Musisz się tam strasznie nudzić w tej zachodniej części Europy. Nie masz na dzisiaj żadnych planów?

M a prawo oceniać, jak każdy z nas, nie nazwałabym autora kretynem, ale nieodpowiedzialnym d*kiem.

To ze ktos sie zachowal nieodpowiedzialnie nie znaczy ze jest kretynem kretynem nazywam autora nie z uwagi na przedstawiona historie tylko sposob jej przedstawiania

Gość mężatka w ciąży
wg mnie sprawa wygląda tak, że skoro okazałeś się kompletnym dupkiem i odwróciłeś się kiedy powiedziała że jest w ciąży to może nie zostało jej nic innego jak pozostanie z mężem w tej trochę trudnej sytuacji (nie znaczy że jest to w porządku w stosunku do tego męża) sam fakt, że powiedziała ci o tym świadczy, że nawet podświadomie liczyła na to, że jakoś weźmiesz sprawy w swoje ręce i powiesz, że ją kochasz i że będziecie razem itp a jak nie zrobiłeś tego to raczej normalne, że ona jest teraz zbyt dumna żeby się odezwac nawet jeżeli cie kocha (a myślę, że tak właśnie jest) jedyna szansa jakoś to rozwiązać to spróbować się z nią skontaktować i porozmawiać i zastanów się najpierw co sam do niej czujesz...ale chyba był już na to czas

Gość Kohanek i ona
Zjedzenie jednej literki to nie notoryjność wypowiedzi. gdybym był takim analfabetą jak ty w każdej wypowiedzi znalazłbyś błąd. Serio, możesz darować sobie ten topic, nikomu się tutaj nie przydasz a twoja nuda na obczyźnie nie będzie się nam tutaj udzielała. Nikogo nie drażnią twoje wstawki. A co do "poszłem" to poczytaj komentarze i wypowiedzi troszkę bardziej oczytanych niż ty i doprawdy zmień topic.

Gość Kohanek i ona
Nie chciałem osiągnąć niczego ale poniekąd liczyłem na to ze uniknę takich "mocnych w gębie" jak ty... Nie zawłaszczaj więc mojego prowo - topicu. Przenieś się na inny udzielać dobrych rad.

Zjedzenie jednej literki to nie notoryjność wypowiedzi a gdzie tam, to zwykla kretyjność umyslowa :)

Gość Kohanek i ona
mężatka w ciąży - masz zupełną rację. Gdyby to był tylko seks nie powiedziałaby mi o tym.

Gość matacz ,,,....
zaraz ! to ze kobieta zachodzi w ciaze ma oznaczac iz facet ma sie z nią wiazać ? chyba na głowe kto upadł tu !

Gość matacz ,,,....
liczenie - wychodzi tylko dobrze w matematyce - w zyciu liczyc nalezy tylko na siebie !

Gość matacz ,,,....
Gdyby było tak jak sobie wy kobiety zyczycie , łapały byscie nas na dzieciaki , a tak mamy ten komfort , ze ewentualne dziecko jak sie po tym temacie okazuje - to wasz kłopot ! wiec dbajcie o to by niechcianej ciazy nie było , a ze mamy 21 wiek - nie ma problemu

Gość mężatka w ciąży
matacz no właśnie o to chodzi, że nie musi...sama bym nie chciała takiego faceta, który musi a nie chce. może ona czeka kiedy on zrozumie, że jednak tego chce, że zrozumiał co stracił...

Gość mężatka w ciąży
a w sprawach antykoncepcji się zgadzam -mamy 21 wiek i to kobieta musi o siebie zadbać.sama uważam, że ciąża z przypadku to trochę dziwne w dzisiejszych czasach i świadczy o jakiejś nieświadomości totalnej ale tylko wtedy kiedy chodziło o zwykły seks...co nie znaczy, że tutaj tylko o to chodziło.hmm każdy z nas czasami podświadomie chce czegoś...może ona po prostu się nie zabezpieczała bo była zakochana i nie myślała o ewentualnej ciąży jako o katastrofie ale jak o dziecku z facetem, którego prawdopodobnie kocha