Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jak sobie poradzić?

Problem z chłopakiem?Czy ze mną?

Polecane posty

Gość jak sobie poradzić?

Od razu uprzedzam, że może być długie. Od 22 miesięcy spotykam się z M. Widujemy się w weekendy, czasami rzadziej, zależy od tego kiedy mamy czas. Ostatnio ciągle się kłócimy. On uważa, że to moja wina, bo jestem apodyktyczna, zadaję mu miliard pytań, chcę wszystko wiedzieć, itd. Ja tak tego nie odbieram. Pytania zadaje, bo gdy nie widzimy się 3-4 tygodnie to wiadomo, że chcę wiedzieć co u niego. Zdenerwował mnie ostatnio. Na moje pytanie kiedy przyjedzie(nie widzieliśmy się od 4 tygodni) odpowiedział, że nie wie, bo ma trudną sytuację w domu.Gdy zapytałam jaką, to odp, że powinnam wiedzieć, ale skoro się nie interesuję jego życiem to nie jego wina, że nie wiem. A chodziło o to, że jego tata był na odwyku, o czym nie wiedziałam no bo skąd, skoro on mi nic nie mówi?Wiem, że jest zamknięty w sobie, ja z kolei mówię to co myślę, a czasami i zanim pomyślę, ale dlaczego on wymaga zmiany tylko ode mnie?Ja mam 23 lata, on 25. Co o tym sadzicie? Ps. To jest mój jedyny post, pozostałe, które się pojawią to będą zapewne podszywy, więc nie zwracajcie uwagi. Ja od tej pory tylko czytam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować