Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robuś28

Jak mam znaleźć żonę po 25 roku życia skoroi wszsytskie już sie puściły?

Polecane posty

Gość Robuś28
płakac mi się chce, bo jak nie zdajdę dziewice to tatuś mnie wydziedziczy

Gość Robuś28
Kulfon 2100 naiwniak z ciebie - nie przesadzaj tak z tą błoną, tu nie chodzi o biologię, to siedzi w głowie. Nie znam żadnej laski która rozpaczałaby że miała za dużo kochanków, wręcz przeciwnie. Im więcej miały tym bardziej się im to podobało " czyli takie one są?

Gość naiwniak z ciebie
Kulfon 2100 - tyle, że autor wrzyca do jednego worka puszczalskie blacharki z dyskotek, które dają każdemu, kto się nawinie i kobiety, które mają za sobą np. 1 czy dwa doświadczenia seksualne w stałych związkach. A to nie jest sprawiedliwe, nie sądzisz?

NIe po prostu wiecie co jest w tym śmieszne? Gościu uważa się za super wartościowego tylko dlatego że z żadną nie spał, a sypie przekleństwami na prawo i lewo i obraża innych. Jakaś panna musialaby być ślepa jakby nadal widziała w nim jakieś wartości. Noż kurde. Zacznij od siebie! To że jakaś dziewczyna spała ze swoim chłopakiem nie oznacza że jest szmatą, z choinki się urwałeś? Mogli później sie rozstać, wiadomo różnie bywa, ale na tamten czas się kochali i co w tym złego. Miała czekać całe życie na wulgarnego Robusia?:D

Gość Robuś28
Noctua No właśnie dla Ciebie miłość=DZIEWICA, bardzo płytkie." ponieważ niedziewica będzie ZAWSZE PAMIETAŁA tego pierwszego i w jakiś sposób go kochała

Gość Robuś28
Aggie85 - w realu nie jestem taki wulgarny

Gość Robuś28
aż mi się niedobrze robi jak pomyślę, że ktoś jej wsadzał wcześniej :o

Gość naiwniak z ciebie
"ponieważ niedziewica będzie ZAWSZE PAMIETAŁA tego pierwszego i w jakiś sposób go kochała" - wzniosłeś się na szczyty absurdu prawiku :-D

Gość Robuś28
ja chcem dziewicy, wielkiej miłości,

Gość Robuś28
jestem prawiczkiem no i co z tego,

Gość Robuś28
ktos sie ciagle podszywa, już sam nie wiem czy to ja czy podszyw,...

Kolejny stereotyp autorze. Życie pisze rózne scenariusze. Jak będziesz starszy to może zrozumiesz.

Gość Robuś28
"Noctua Kolejny stereotyp autorze. Życie pisze rózne scenariusze. Jak będziesz starszy to może zrozumiesz." a co niby mam rozumieć? bede mógł tylko nienawidzieć, skoro sie oddała komuś innemu

Gość Robuś28
niedziewice powinno się palić na stosie

Gość Robuś28
a prawiczków oprawic w ramke i powiesić w kosciele na ścianie

ponieważ niedziewica będzie ZAWSZE PAMIETAŁA tego pierwszego i w jakiś sposób go kochała W dzisiejszych czasach to nie działa tak słońce:) NO chyba że.... rozmawiamy chyba ze średniowiecznym kawalerem. pewnie chcialbyś do tej swojej dziewicy mówić per 'waćpanno' :D

Gość Robuś28
raczej księżniczko :)

Gość ja mam na roku dwie dziewice
jedna ma spora nadwage (powyzej 20 kg), druga mocnego zeza oprocz tego to naprawde mile, bystre, zabawne dziewczyny ale oczywiscie zaden z panow ktory pisze, ze tylko dziewictwo i dobry charakter sie liczy, sie nimi nie zainteresuje bo nie maja nog po niebo i ladnej buzi a dlaczego taka ladna laska mialaby na was "czekac"? zenujaca hipokryzja

Gość Robuś28
"a dlaczego taka ladna laska mialaby na was "czekac"? zenujaca hipokryzja" to niech nie czeka ale skoro dała innemu to niech sama nie oczekuje niczego ode mnie poza jej zerżnięciem!

Zrozum Robuś że o Tobie tez ktoś by tak kiedyś powiedział. Zakładając np że byłbyś z jakąś dziewczyną, później jednak byście się rozstali i na to jej ewentualny przyszły facet: niech nie oczekuje niczego poza jej zerżnięciem. Pojęcia Ci się pomyliły. A zresztą szkoda już Ci tłumaczyć bo i tak nic nie dochodzi:O

Gość Robuś28
widzę że w tym świecie nie ma szans na prawdziwą miłość, seks jest jak towar i nie mam z kim nawet stworzyć nic prawdziwego same kurwy!

Gość Robuś28
no czekam tylko na weekend, zaszaleję! ale żadnej nie pokocham tylko będę pierdolił !

Gość i co duzo juz lasek
oczekiwalo od ciebie "tylko zerzniecia"? hahahahahhahahahahahahahahahha

Gość Robuś28
a ja chcem dziewice i już, nie paszteta tylko piękna inteligetną dziewice

Gość Robuś28
i co duzo juz lasek oczekiwalo od ciebie "tylko zerzniecia"? hahahahahhahahahahahahahahahha" kiedyś nie miałem powodzenia, teraz mam

no czekam tylko na weekend, zaszaleję! ale żadnej nie pokocham tylko będę pie**olił ! Szczerze Ci życzę żeby żadna wartościowa dziewczyna (nawet dziewica) nie stanęła na Twojej drodze. W imieniu wszystich kobiet świata. A Twój ostatni post świadczy tylko o Twoich kompleksach. Pierdolisz to ty teraz - trzy po trzy.

Gość Robuś28
Aggie85, mam ochotę porządnie zerżnąć cie w dupsko