Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robuś28

Jak mam znaleźć żonę po 25 roku życia skoroi wszsytskie już sie puściły?

Polecane posty

tak szczerze - te forumowe prawiczki są tacy monotematyczni że cenka opada:O :D

ROBUS to juz nie szukasz dziewicy,,, hahhahhahahhahhahhahahhhahhahahhahahahhahhhahahhahhahhahhahahhahhahahhaahhahahhahahahahah:classic_cool:

Gość Robuś28
widac nawet dla papieża nie miałyście szacunku, jednym uchem słuchałyście i udawałyście święte a w szparze aż furczało

ale to dlatego,ze jeszcze sie nie sexili. cisnienie maja za wysokie.a wystarczy przemyslec-jesli dziewczyna ma 25 lat i nigdy nic (nie tylko sex,ale tez zadnego macania,palcowek,a nawet masturbacji,bo i takie sa),to przeciez laska jest ewidentnie oziebla,to po co ten wianek,jak bedziesz mogl ja obracac gora 3 razy do roku?

Jakie są SZANSE że DZIEWCZYNA na Sympatii w wieku 27 lat jest dziewicą? 09:12 Robuś28 hmm? 09:14 [zgłoś do usunięcia] Robuś28 aaa, dodam że jest bardzo ładna i fajna. 09:15 [zgłoś do usunięcia] FVFJKH VXJS nastepny creamowaty kootas 09:15 [zgłoś do usunięcia] Robuś28 spadaj piź**ielcu 09:17 [zgłoś do usunięcia] heyhwrhw musialaby byc aseksualna i nie znosic seksu chyba ze takie lubisz 09:17 [zgłoś do usunięcia] my_sex_is_a_killer nie-slodka@tlen.pl'; żadna. swego czasu tez miałam konto na sympatii i w tym czasie byłam dziewicą. Ale znalazłam juz tam swoja miłość My sex is a killer, do you wanna die happy? 09:19 [zgłoś do usunięcia] Robuś28 dlaczego uważAsz że żadna? 09:19 [zgłoś do usunięcia] Robuś28 czyli że sie puszcza na okrągło ? 09:22 [zgłoś do usunięcia] różyczka35 nie słuchaj innych.Moze sama Ci kiedys o tym powie? roboś ,,,daj sobie szanse na bardziej ambitny temat,np o pogodzie hahhahhhahhhahhahahha

co ma szacunek do papierza do tego czy któraś dziewczyna spała ze swoją miłością? Szanuję mojego tatę a niekoniecznie mamy np ten sam gust w tym czy w tamtym. W szparze aż furczało? nie bądź żałosny:O trochę kultury jeśli wiesz co to słowo znaczy. Tobie widać gdzie furczy jak i wielu tu na forum i stąd te żałosne tematy na jedno kopyto:O

te forumowe prawiczki są tacy monotematyczni " az sie rzygać chce zero polotu i finezji na jedno kopyto leca

Gość Robuś28
czyli jedyna opcja to że mam teraz ruchać wszystkie jak leci? bo na pewno sie nie ożenię z już wyruchaną!

Gość Robuś28
i oczywiście nie będę jej kochał skoro sie oddała innemu, tego chcecie? nie ma sprawy kurwa!

to też się puść i bedzie para...hahhhahaha

Gość Robuś28
wtedy będę m ógł już tylko nienawidzieć

Gość naiwniak z ciebie
No ja nie mam szacunku dla papieża, który ukrywał pedofilskie afery w kościele. Ale nie puszczam się na prawo i lewo, bo to niezgodne z moją osobistą moralnością. Miałam w życiu dwóch stałych partnerów i tylko z nimi się kochałam. I co, jestem wg ciebie puszczalska? Nie rozśmieszaj mnie sfrustrowany przegrańcu.

to też się puść i bedzie para...hahhhahaha W przypadku Robusia prawidłowo bedzie spuść :D

i oczywiście nie będę jej kochał skoro sie oddała innemu, tego chcecie? nie ma sprawy k**wa! jak dla mnie to możesz nawet zostać gejem i ożenić się na pokładzie samolotu, ani mnie to grzeje ani ziębi ;) A tak serio to weź wyluzuj trochę może Ci łatwiej w życiu będzie.

Gość Robuś28
I co, jestem wg ciebie puszczalska? Nie rozśmieszaj mnie sfrustrowany przegrańcu." a jak wyrucham 10 bab które bede nienawidzieć to też będę przegrańcem czy don juanem? bo mam szanse tylko nienawidzieć skoro zostały mi same niedziewice

Drogi autorze nie wiesz co to jest miłość, więc proszę się nie wypowiadaj, miłość nie sprowadza się do kawałka błony i do tego, że przyszła żona ma właśnie TO ofiarować swojemu panu i władcy- to stereotypy, które już dawno przestały obowiązywać, a ty ciągle w to wierząc będziesz sam jak palec, bo żadna normalna dziewczyna nie szuka totalnego dominanta dla siebie.

Gość Robuś28
nie interesuje mnie błona tylko kwestia oddania się danej dziewczyny, a mogła to zrobić - oddać się - tylko temu pierwszemu

Gość Kulfon 2100
Robuś - ja znam sporo 30 letnich dziewic więc nie rozpaczaj tylko szukaj po necie, znajdziesz! Inna sprawa że zapomnij nawet o przytuleniu takiej 30 letniej dziewicy nie da się. Pozostaje ci jeszcze opcja poznania zwykłej wyruchanej dziewczyny ale sam też będziesz ruchał na lewo prawo żeby sobie odbić. Wybór należy do ciebie a nie roszpacz. Szukaj a znajdziesz.

Gość Robusiu, albo jesteś
niewyżytym nastolatkiem, albo zwyczajną ciotą podszywającą się pod normalnego faceta. Stary ramol, niewiedzący co to normalne życie. Weż się w garść bo marnie zginiesz w dziejszych realiach

Gość naiwniak z ciebie
Jesteś dla mnie przegrańcem, bo mierzysz wartośc dziewczyny tylko obecnoscią (lub nie) błony dziewiczej. A jak np. dziewczyna została zgwałcona to też jest dla ciebie puszczalska czy nie?

Gość Robuś28
naiwniak z ciebie Jesteś dla mnie przegrańcem, bo mierzysz wartośc dziewczyny tylko obecnoscią (lub nie) błony dziewiczej. A jak np. dziewczyna została zgwałcona to też jest dla ciebie puszczalska czy nie?" chyba nie umiesz czytać! napisąłem już że nie chodzi o błonę tylko o oddanie się temu pierwszemu!!!

Gość Kulfon 2100
naiwniak z ciebie - nie przesadzaj tak z tą błoną, tu nie chodzi o biologię, to siedzi w głowie. Nie znam żadnej laski która rozpaczałaby że miała za dużo kochanków, wręcz przeciwnie. Im więcej miały tym bardziej się im to podobało :)

Maskra! XXI wiek, a ty ciągle w średniowieczu tkwisz. współczuję!

przeciez nie przegadacie ich nigdy :) Prawiczek jak nie ma juz argumentów na swoja obronę to zawsze coś sobie wymyśli by utrudnić sobie kontakt z kobietą :D z nimi jest bez owocna rozmowa :D 🖐️

Gość Jezu regres
pozostał ci jeno sznur :D ale mnie rozbawiłeś od rana

Gość Robuś28
Pozostaje ci jeszcze opcja poznania zwykłej wyruchanej dziewczyny ale sam też będziesz ruchał na lewo prawo żeby sobie odbić. Wybór należy do ciebie a nie roszpacz. Szukaj a znajdziesz." chyba nie mam wyjścia, pozostaje mi znależć wyruchaną i ją zdradzac na maxa, albo zmieniać i krzywdzić skoro nie dostałem miłości kiedy powinienem teraz mam powodzenie ale wtedy kur wa nie miałem