Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale on zle zrobi prawda ?

Mój chłopak nie odda 800 zl bo ona mu tak powiedziała

Polecane posty

witajcie Chłopak w tym roku pożyczał od siostry 2 tysiące i zostało mu jeszcze zwrócić 800 zł ale ona stwierdziła aby jej tych pieniędzy nie oddawał. No i on oczywiście się zgodził a j amyślę że raczej zle robi ponieważ znam ją już trochę i ma głupi charakter ogólnie jej nie lubię i myślę że przyjdzie taki czas że będzie te pieniądze mu albo nam wymawiać itd. Bo przecież nie wiadomo jak kiedyś miedzy nimi będzie czy będą żyli w zgodzie czy może raczej nie i moim zdaniem powinien jej te pieniądze oddać tak czy siak a wy co na ten temat myślicie ?

DO tego mi to że nie długo będziemy małżeństwem i nie chce potem jakiś nie przyjemności i wiem że ona będzie wstanie wymawiać ponieważ wymawia mu głupoty że zjadł jej czekoladę batona wypił picie zjadł kanapkę takie głupoty... I po prostu nie mam do niej zaufania wiem na 100% że nam to wcześniej czy później wypomni. Jeśli zażyczy zwrot jednak tych pieniędzy ? w tedy np jak będziemy mieli trudną sytuację co wtedy ? wysramy jej te pieniądze ? nie...

bazienka Właśnie też jestem takiego samego zdania. Jeszcze pamiętam jak nie chciała mu pożyczyć i całkiem nie dawno mówiła mi że jak jej odda pieniądze to kupi sobie tv... więc ciekawe dlaczego tak szybko zmieniła zdanie