Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

z szafy OLiwki :-)

Polecane posty

To już k...wa nie można linków podawać?! Może idź na forum, gdzie są tematy typu: Mój ptak- oceńcie. Oceńcie moje cycki....... Twój poziom.

Jak już wystawisz to na allegro, to nie podawaj tutaj linka, bo zaraz jakaś wredna baba napisze do allegro, że aukcja narusza regulamin albo coś w tym stylu. Nic tylko dowalić, zniszczyć. Klienci znajdą Cię na allegro.:-)

Gość skoncz juz!!!!!!
plosiak pepa ( głupszego nicka nie było?) moze jakbys wiedziala ze to chyba 59 topik tej wariatki z tymi szmatami to bys inaczej kłapała tym głupim ryjem:O spierdalaj i zaloz sobie temat "moj mozg-czy ktos go widzial bo spierdolił:O

Odpierdol się ode mnie. Jesteście wredne i tyle. Zeby kurwa kogoś obrażać, bo chce ubrania sprzedać, że ma dać rumunowi, żeby miała na ciuchy. A od nicku się odwal chuj ci do tego.

Skoro zakłada kolejny temat, to po cholerę się w nim udzielasz inteligentko?! Gdyby nikt jej nie odpisywał, to temat by poszedł w dół i zniknął. A tak same to podtrzymujecie. Alre podtrzymujecie, bo się trzeba na kimś wyżyć i poobrażać.

och,wsadzam sobie wielkiego pytona mojego rumunskiego przyjaciela gleboko w moje dziuryyyyy...achhhhhhhhhhhh,ochhhhhhhhhh.... on troche smierdzi gownem ale to nic:D

Gość upsaupsa
upsa

Gość do autorki.........
A jak z oplata? Rozumiem ze oplata za pobraniem, tak?

Gość daj loinka tez
obejrze czekam .

do tej co mnie straszyła, że mnie zniszczy na allegro... na jakiej podstawie jeśli aukcja jest prawidłowo wystawiona, co ty mi możesz zrobić!!!!!! Kobieto idź się lecz a nie ludzi obrażasz i straszysz!!! Dla normalnych i zainteresowanych na tym forum podaje link do aukcji: http://allegro.pl/wyprawka-dla-dziewczynki-tanio-firmowki-3-6-9-i1391611902.html i nie życzę sobie komentarzy, że jestem oszustką i nie wysyła paczek bo gówno wiecie.!!!!

Gość omg omg
czy ty z kazdego sklepu wybralas najbrzydsze , najbardziej banalne, majtkowo-rozowe rzeczy ktore mieli w ofercie? Serio tak ubierasz swoja corke - wies tanczy i spiewa in PINK:D

A GDZIE CI TEN RÓŻ PO OCZACH BIJE, FAKT JEST TROCHĘ RÓŻOWYCH RZECZY ALE BEZ PRZESADY, RESZTA MOŻE MIEĆ JAKIŚ DODATEK RÓŻU. O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE, A POZA TYM TO 1 ZESTAW A WYSTAWIAM JESZCZE 2. WIĘKSZOŚĆ UBRANEK JEST BIAŁYCH Z AKCENTAMI KOLORYSTYCZNYMI

omg omg możesz wytłumaczyć mi termin majtkowo-różowe bo o takowym nie słyszałam :-)

Gość omg omg
roz nie roz - ogolnie calosc jest beznadziejna - i czy jestes pewna,ze to tegoroczne kolekcje, bo wiesz mam dziecko w podnym wieku i jakos nie natknelam ani w H&M ani w coolcoubie na te cudenka - jesli juz to w lumpkach, cos takiego mozna wygrzebac:D

Gość omg omg
majtkowo - rozowy - chetnie nazwa mowi sama za siebie - blady, mdly roz bardziej nadajacy sie na majtki niz jako odziez wierzchnia, dziwi mnie, ze nie slyszalas , bo w moich kregach jak ktos rzuca haslo majtkow roz to od razu wszyscy wiedza o co kaman:D

to źle szukałaś, a poza tym w różnych miastach kolekcje w sklepach trochę się różnią. Jeśli chodzi o ubranka to ani jedno nie było w lumpeksie kupione bo porostu w nich nie kupuję. Jak już wcześniej pisałam każdy ma inny gust. A poza tym Coolclub nie ma sklepu!!!to jest linia odzieży szyta dla Smyka

przepraszam widać ja nie jestem z twojego kręgu. Dla mnie róż jest ładnym kolorem zwłaszcza gdy jest elementem ubranka, a nie jest walący po oczach.

Gość Zakopianka
omg omg : Tez tego nie slyszalam :/ nie wiem z jakich rejonow pochodzisz . Nie przejmuj sie Nuno27 . Ubranka bardzo ladne. Od gustu zalezy czy sie spodobaja, a krytykowac i oskarzac moga tylko idiotki, ktore same ubieraja w lumpach ...

Gość omg omg
Dziekuje Nuno, ze mnie oswiecilas co do Coolclubu:D - no moze slabo szukalam, bo to zdecydowanie nie moja bajka :D ale powodzenia - moze sie znajda chetne na ta cukierkowa stylistyke.

Gość omg omg
Tak Zara i Gap - najlepsze lumpki pod sloncem :D

omg omg to w jakie ubranka ubierasz swoje dziecko? Prada? Gucci czy może inne światowe marki skoro ubranka takich firm jak moje to nie twoja bajka?

i myślisz, że twoja Zara jest lepsza niż móje z Coolclub lub H&M?

Gość omg omg
Nuno a o Bonnie Baby slyszalas , Merino Kids ? Nurtured by nature?

Gość omg omg
w jakosci i kolorystyce , zreszta H&M tez lubie ale nie te propozycje ktore ty - ot kwestia gustu, nie lubie jak moja corka wyglada jak rozowo-biala lalka Barbie i tyle. Ale mna sie nie przejmuj, jak czytasz to sa takie ktorym sie te ciuchy podobaja.

omg omg nie będę popadać w paranoje żeby dziecku kupować pajace za ponad 300 zł ( takie ceny ma Bonnie baby ...), wątpię czy ty też takie kupujesz, a jeśli tak to twoja sprawa ile wydajesz na dziecko , ale ubieranie maluchów w ubranka kreatorów uważam za chore