Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

z szafy OLiwki :-)

Polecane posty

szanuję twoje poglądy, i dzięki że jest to rozmowa na poziomie a nie tak jak niektóre posty powyżej. Córki nie ubieram ja lalki Barbie, po prostu tak ułożyłam zestaw a możesz go sobie dowolnie zestawić.

Gość omg omg
pisanie, ze jestem chora uwazasz za rozmowe na poziomie . Ciekawe podejscie:)

Gość omg omg
Nuno - tez szanuje towje poglady, o guscie sie ponoc nie dyskutuje - no mi sie nie podoba i koniec, ale wiele osob tak ubiera dzieci i na pewno predzej czy pozniej ubranka sprzedasz . Powodzenia:)

jak już pisałam to jest tylko moje zdanie!!!!! ja bym nie kupiła dziecku pajaca za 350 zł, mam koleżankę, która nie oszczędza na dziecku ale tez nie popada w paranoję, a uwierz mi jest ją stać bo ma męża Prezesa Banku.

omg omg ponawiam pytanie gdzie kupujesz te ubranka? jest jakiś Polski sklep w którym można kupić te marki?

Gość omg omg
Gdzie kupuje - na stronach internetowych np. naturalbabyshower lub childrensalon - z tej stronki np. sukienki Petit Bateau - czy to takie ekskluzywne ciuszki - nie powiedzialabym - mi sie podoba kolorystyka i material jest dobrej jakosci , ale w sumie sa ta po prostu zwyczajne wygodne ubranka na co dzien . Zadnych Diorow nie kupuje:)

Gość omg omg
mnie tez stac i nie uwazam , ze popadam w paronoje - po prostu wole kupic jeden , dwa pajace czy tam sweterki, sukienki, ktore mi sie naprawde podobaja i niech je mala nosi na okraglo (po cos mam pralke) niz 10 takich sobie - w sumie finansowo wychodzi na to samo:)

Gość do omg
serio kupujesz ubranka z tych stron ? Mnie się wydaje, ze jedno czy dwa ubranka dla dziecka , zeby chodziło w nich na okrągło to jednak przesada Nie nadazyłabys z praniem i suszeniem , bo nie miała bys w co dziecko ubrac Obstawiam ,ze na codzien kupujesz inne tansze ubranka i okazjonalnie jedną czy dwie sztuki takich drogich - wyjsciowych Ogólnie to wydaje mi się ,ze te ciuchy są za drogie Jest wiele troche tanszych , a bardzo dobrych firm A gdzie mieszkasz w pl czy uk ?

Gość omg omg
serio kupuje :) wiadomo, ze nie cale narecze tylko wlasnie 1-2 sztuki,ale ja ich nie traktuje wyjsciowo - no bo co jest np. wyjsciowego w welnianym sweterku z kapturem - mala nosi go na codzien - a ze jakosciowo sa swietne to jak rok temu dostala taki na gwziadke to nadal w nim chodzi:). Mamy oczywiscie tez tansze ubranka - H&M nie gardze, a i na ciuchach tez mozna cos fajnego upolowac - czemu nie:) , ale tak naprawde to nie mam strasznie duzej ilosci ubran dla niej - wole jakosc niz ilosc i rzeczywiscie wyglada to tak, ze chodzi i w 2 swetrach na krzyz - a pranie i tak prawie codziennie musze puszczac, bo mam 3 dzieci wiec pralka sila rzeczy chodzi na okraglo:)

Gość do omg
ja tez uwazam ,ze lepiej mniej , a lepsze jakosciowo Poza tym zauwazyłam ,ze jak ubran za duzo to się nie wykorzystuje wszystkich

Gość omg omg
syndrom wyprzedazy:) i pozornej taniosci - ja w tym roku ogluchlam i osleplam na wyprzedaze , bo przewaznie to konczy sie tym , ze kasa wydana , w szafie cos zalega a i tak - ja nie mam co na siebie wlozyc:). Z dziecmi podobnie - jak mi sie cos naprawde podoba to kupuje i nie patrze na cene - oczywiscie w granicach mozliwosci i rozsadku, ale potem zero sklepow - i to sie u nas sprawdza - mala wyglada fajnie i orginalnie , a bynajmniej nie bankrutujemy na jej ubraniach. Ze straszymi dziecmi troszke trudniej - wiek niszczenia ubran, pajakowatosci itp. - trudno cos znalesc, ale sie staram:)

Gość do autorki.........
Dlaczego mi nie odpowiedzialas na pytanie? Czy wysylka jest za pobraniem?

Gość gdzie tu masz pobranie?
Płatność z góry Płacę z Allegro Przelew bankowy Paczka pocztowa ekonomiczna17,00 zł Paczka pocztowa priorytetowa19,00 zł

Gość do autorki.........
Ja sie pytalam o platnosc, jezeli kupuje z kafe a nie a allegro :O

heh przeciez jak wystawiła na all to ci nie sprzeda z kafe

Gość do autorki.........
Jak to nie??? Wystawiala na allegro pake a pojedyncze ubranka z niej sprzedawala w czasie aukcji. To i ja moge kupic z kafe a nie z allegro.

hehehe :D na tak pamietam w tej syt przyznaje ci racje :D

Gość bukaa
Rozbawiła mnie ta "mądra" z odwiecznym kafeteryjnym "zazdrościcie". :D Czego mamy zazdrościć? Sama sprzedaję ubranka syna na allegro i żaden to powód do chwały a ni zazdrości. Normalna rzecz.

gdybym nie miała wystawionych rzeczy na allegro to sprzedałabym za pobraniem, czego ma się bać? a jeśli ty się boisz, że Bym Cię oszukała to nie ma sprawy pobranie może być .

dodam jeszcze że nie zamierzam sprzedawać, aż aukcja się na skończy, ubranek na sztuki.

Gość do nuno
ile chcesz za te ciuszki? kupuje od reki

Gość zauważcie,
że we wszystkich aukcjach Nuno licytuje ta sama osoba. Gdybym raz licytowała i nie mogła kupić, to poszukałabym innej aukcji bez ceny minimalnej. Tymczasem ta osoba znów licytuje za tę samą cenę, choć wie, że znów tego nie kupi. Co ciekawe Nuno się chwali, jak to mamy od niej kupuja, a ona ciągle usiłuje sprzedać to samo. :o

Gość no rzeczywiscie....
w obu aukcjach ta sama licytujaca. I jeszcze ta cena minimalna :O Ciekawe ile wynosi? :D W ten sposob to ty nigdy tych ciuchow nie sprzedasz.

cena minimalna to 10000000000 zł pasuje????? a nie przyszło Wam do głowy, że ktoś chce wszystkie te ciuszki kupić????

i po to licytuje!!!!! A wy czytać nie umiecie??? pisałam, że jak kogoś nie interesuje to niech nie wchodzi, a wy co??? kogoś się czepić trzeba!!!!

nie wystawiłam na allegro już krzyczycie, że oszustka!!!!! a jak wystawiłam to też oszustka!!!!!!!!!!!!!!!czego wy k....wa chcecie ode mnie!!! Idźcie się wyżywać na kimś innym.