Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

z szafy OLiwki :-)

Polecane posty

Jordan poczytaj wcześniej co pisały forumowiczki , żenada jak dla mnie

aha, faktycznie. ja bym olewała te wpisy, wiadomo od razu ze ludzie na poziomie 0 to piszą

wyluzowałam już, ale wcześniej ku....ca mnie brała jak to czytałam. Człowiek uczciwie chce sprzedać ubranka w bardzo dobrym stanie, a tu cie gnoja i od oszustów wyzywają.

Gość hahahahhahahahhahahah
i tak nikt tych szmat nie kupi a ta co licytuje t..s to jakas twoja ustawiona znajoma...hahah, myslisz ze dlaczego nikt nie kupuje ani nie licytuje? bo wszyscy wiedza ze t..s zaraz podbilaby ci aukcje...hahahahh:D spadaj na szczaw tępa mordo z ciuchami z lumpa:D

to przyjrzyj się aukcji, bo nie tylko ta t....s licytowała. I trochę kultury by się przydało :-)

Gość hahahahhahahahhahahah
tak,wczesniej wycofala sie z aukcji a potem cudownie powróciła? wciskaj ciemnote takim gownom jak jordan czy jak tam tej szmatce:D aukcje masz ustawiona i tyle w temacie:O

tak ustawiłam aukcje i zmobilizowałam wszystkich znajomych do podbijania ceny, powiem ci dlaczego oferta była wycofana: po wystawieniu aukcji zniknęła mi połowa zdjęć, ogólnie na stronie brakowało sporo rzeczy!!! ( błąd po stronie allegro - brakowało tabelki z ofertami, wskaźnikiem wyświetleń itp)i jedyna możliwością aby aukcję dalej kontynuować było wycofanie oferty sprzedającego i dodanie brakujących zdjęć od nowa, ot cała filozofia. A wy już dziejową teorię spisku dorobiłyście!!!!

Gość jłoj
niech ta aukcja tej kurwy sie juz skonczy bo ie zdzierże dłużej!!!!!! odliczam szmato do konca tej łachmaniarskiej zenady!!!!!

Gość jłoj
jordan a ty koorvo co?kolezaneczka tej jebanej nuno sruno?

jloj a ty co? sfrustrowana życiem baba z kompleksami? ps - ciekawa jestem czy w realu też byś była taka cwana, anonimowo pyskować każdy potrafi a jak nie ma nic mądrego do powiedzenia to tak jak ty się wypowiada. Żenadaaaaaa

możecie już sobie darować obraźliwe wpisy, bo prawie wszystkie ubranka sprzedałam, zostało mi tylko kilka sztuk :-) wiec chyba to szmaty nie było, bo sporo osób się nimi interesowało. Jordan.pl dzięki za skomentowanie postu jloj, ona jak zwykle nie pisze odpowiedzi tylko obraża ludzi!!!

Gość uufff ciesze sie ze sprzedalas
te ciuchy. W koncu przestaniesz dupe truc na forum i skamlec "kupcie, kupcie" :D

Gość edwedwwwdw
wszystkim i przez cały topik zalosna pizdo a teraz juz wypierdalaj i nie wracaj:D

Gość lipaapil1239
ciuszki fajne .dużo na nie wydałaś wiec nie dziwie się ze chcesz choć cześć kasy za rzeczy odzyskać,masz do tego prawo.nie rozumiem o co te złośliwe komentarze.albo się podoba i kupuje albo nie i opuszczam temat.tyle w temacie dla złośliwych.

Gość edwedwwwdw
spierdalac juz z tego łachurskiego topiku kazda ktora tu jeszcze napisze to tępa peeeesdaaaaaaaaa:D koniec zamkniete!!!! kazda nastepna to tępa peeesssdaaaaaaaaaa:D

edw... ty może spi..... z tego topicu, bo na razie to ty nie masz nic do powiedzenia, czepiasz się tylko umiesz

Gość ulna30
nuno, nie przejmuj sie tymi babskami co opisuja zlosliwe komentarze na temat twoich ciuszków, sprzedawaj i nie patrz na nich ,te ohydy tak ci pisza bo czuja u ciebie konkurencje ,a same pewnie sprzedaja.

Gość uuuu....konkurencja jak diabli
:D:D:D:D podstawiona osoba do podbijania i kilka miesiecy topiki na kafe aby kupic od niej kilka szmat :D:D:D:D:D:D Takiej "konkurencji" na pewno kazdy sie boi ;-)