Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego on mi to zrobił

Mój mąż ma internetową koleżankę

Polecane posty

Z moim mężem poznaliśmy się 5 lat temu. We wrześniu b.r. wzięliśmy ślub. Jak się spotykaliśmy jako narzeczeni to on mi opowiadał, że ma internetową znajomą, starszą od siebie (jak się teraz dowiedziałam o 20 lat!). Opowiadał mi czasem, że z nią pisał i o czym pisali, ale tylko o takich rzeczach, o których mógł mi powiedzieć. Kilka dni temu weszłam w archiwum rozmowy z nią i były 3 rozmowy, dwie bardzo miłe. Wynikało z nich, że znają się tyle lat co my i że mój mąż opowiadał jej o mnie bo miło się wypowiadała na mój temat, przesyłał jej zdjęcia z naszego ślubu, wie, że spodziewamy się dziecka i serdecznie nam gratulowała i nic nie wzbudziłoby mojego niepokoju gdyby nie to, że w jednej z rozmów, dokładnie 2 dni przed naszym ślubem on zwrócił się do niej SŁONKO. Nie potrafię się teraz pozbierać, ciągle o tym myślę. Rozmawiałam z nim i oczywiście tłumaczenie, że to tylko taki zwrot, że nic dla niego nie znaczy, że tylko lubi z nią rozmawiać, że nigdy jej nawet nie widział jej na żywo. Powiedział jeszcze, że dobrze, że gorzej nie napisał czyli że musiał do niej pisać jeszcze inne rzeczy nawet nie chce wiedzieć jakie! Od kilku dni się do niego nie odzywam, nie wiem co myśleć i jak się z tym ogarnąć bo przecież nie zapomnę tego czułego SŁONECZKA do innej kobiety oprócz mnie! Co sądzicie? Czy może przesadzam?

Gość niebieska gruszka
przesadzasz

Kolega mojego meza mowi do mnie "kochanie",""slonce" to wszystko przy moim mezu,ostatnio wyslal mi pv na fb z pytaniem czy jeszcze go kocham,na co odpowiedzilalam,ze oczywiscie.Wszystcy sie z tego smiejemy.Jest gejem.

Są osoby, którym to nie przeszkadza - multum znajomych, koleżanek, kolegów, czułości itp Pająk Chwat, wszystkich brat. A są osoby, którym to przeszkadza i sobie nie życzą by ich mąż, lub żona wymieniali się czułościami i zwierzali innym osobom. I nie można powiedzieć, że jedna opcja jest dobra a druga zła, wszystko zależy od indywidualnego podejścia. Skoro boli Cię, że mąż ma taką psiapsiółkę, to powiedz, że sobie tego nie życzysz, od czułych słówek i zwierzeń jest żona.

Myślę, że trochę przesadzasz, jednak tak jak napisała osoba nade mną, porozmawiaj z mężem i powiedz co Ci na sercu leży. Powiedz by więcej w ten sposób się do niej nie zwracał.

Tak,maz na pewno sie ucieszy ze grzebala w jego archiwum rozmow...

No ale skoro żona wie o tej koleżance, a mąż nie robi nic złego, to dlaczego ma być zły?

Tak,ona wie o tej kolezance ale maz zapewne nie wie ze zona mu grzebie w archiwum rozmow.To dokladnie jak czytanie cudzych listow.No chyba ze sie myle i maz wie o czytaniu jego korespondencji?..

On wie, że weszłam w jego archiwum bo mu o tym powiedziałam i nie był zły. A czy to dziwne, że jako jego kobieta, żona, ukochana chcę, aby wszystkie czułości były skierowane tylko i wyłącznie do mnie? Dla mnie nie ma żadnych innych MISIÓW czy innych nazw dla kolegów czy znajomych bo wszystko zarezerwowane jest dla niego dlatego wkurzyłam się na to SŁONECZKO do INNEJ BABY! Ja chyba jestem za bardzo o niego zazdrosna tylko, że nie potrafię tego zmienić. Chyba jestem zazdrosna za nas oboje bo on jeszcze nigdy nie wykazał chociaż w najmniejszym stopniu zazdrości o mnie co też mnie dobija!