Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChilliCoco

Mleko Nan!!!

Polecane posty

Gość ChilliCoco

Hej dziewczyny :) Mam pytanie, czy któraś z was dawała swojemu dzidziusiowi Mleko Nan 2 w 4 miesiącu? Nasz pediatra kazał już przejść na dwójkę, ale na oficjalnej stronie nana czytałam że 2 jest dopiero od 6 miesiąca, a na ich ulotkach, że od 4 i w końcu nie rozumiem jak to jest. Na opakowaniach też jest napisane: od 6 miesiąca. Pomożcie :)

hej ja stosowalam nan jak bylo napisane na pudelku :) nic nie kombinowalam poprostu tak jak bylo napisane tak podawalam dziecku

faktycznie teraz na pudełku nana jest że do 6 miesiąca ale kiedyś było do 4 pamiętam bo córa była na nanie tak jak teraz syn i w 4 miesiącu na 2 przechodziłam tak więc chyba nestle coś w recepturze zmieniło i pewnie twój pediatra o tym nie wiem więc dla świętego spokoju bądz jeszcze na 1 przynajmniej do 5 miesiąca :)

jak tak mówi lekarz to lepiej zmień. Mojej koleżanki syn tez w 4 miesiącu pił 2 ponieważ był kawał chłopa i nie najadał się 1

Gość Mamuśka :)
To jest jakoś tak, że jak dziecko jest karmione piersią od początku, to powinno później przejść na mleko modyfikowane. Chyba, że w Nanie zmienili skład. Pamiętam, że mój syn miał straszne zatwardzenia i przeszliśmy na Bebilon. Ale Nan to i tak jedno z najlepszych mlek modyfikowanych na naszym rynku. Pomijając te akcje w Chinach :(