Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MB17

Jak to jest po pierwszym razie?

Polecane posty

Gość MB17

Hej dziewczyny. Mam do was takie pytanie. Mój cykl trwał 25 a w 18 dniu cyklu uprawiałam pierwszy raz sex z chlopakiem. Czy ten dzien osiemnasty mogl byc dniem płodnym. Okres powinnam dostac 27 grudnia. Dzis jest juz 29 i nic nie ma;( Zabezpieczylismy sie prezerwatywa i mowil w dodatku ze nie doszedł. Martwie sie bo nie chcialabym sobie zniszyczć życia. Nie wiem czemu sie spóźnia czy to ze stresu? Bardzo sie martwie. Czy też z tego powodu ze był to mój pierwszy raz i po prostu przebił błone? Hmm. Nie wiem. Słyszałam ze po pierwszym razie okres staje sie nieregularny.. Błagam powiedzicie mi. Czekam na odpowiedzi. Dzięki z góry.

Gość ponad 5 lat w zwiazku
No widzisz nie powinnas sie brac za sex jezeli nie jestes gotowa na dziecko...ale tak zwykle bywa wiec powinna sprzede wsyztskim isc jeszcze do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne. Moim zdaniem nie powinnas byc w ciazy tym bardziej, ze facet nie mial wytrysku. Uwazam, ze to przez stres okres Ci sie spoznia. Spokojnie poczekaj, albo niedlugo zrob sobie test ciazowy ale na 99,9% w ciazy nie jestes wiec nie martw sie no i wypij sobie melisse, sluzy jako "przywolywacz" pokresu gdy sie spoznia, ale nie powinny pic jej kobiety w ciazy :)

Gość kkkkiiikkkkkaaaa
bez sensu taki seks, ty się tylko stresujesz, a on nawet nie doszedł (!). Lepiej poczekaj jeszcze trochę