Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANgelikkkka

dlaczego faceci kłamią????? wrrrrrrrrrrr...

Polecane posty

Gość klamia bo tak
Moim zdaniem, nie mozna usprawiedliwiac klamstwa dbaloscia o czyjes dobro albo o dobro zwiazku. Jezeli ktos decyduje sie na klamstwo, to jednoczesnie podejmuje ryzyko i swiadomie wystawia zwiazek na niebezpieczenstwo, bo nigdy nie wiadomo, jak oklamana osoba zareaguje jesli sie dowie ze zostala oklamana. Klamstwo jest takze przejawem braku szacunku do drugiej osoby, bo partner ma prawo wiedziec z kim jest a nie zyc ze zludzeniem drugiej osoby, ktora ukrywa swoje prawdziwe ja, swoje przyzwyczajenia, sposob w jaki lubi spedzac czas wolny. Jest takze przejawem braku szacunku do samego siebie, a zawsze jest wynikiem dbalosci wylacznie o wlasna doope. I nie ma klamstw wiekszych i mniejszych. Prawda jest prawda a klamstwo jest klamstwem, czarne albo biale.

a szarość i jej odcienie to chooj????? :classic_cool: Kłamstwo jest, było i będzie bo jest potrzebne i jest od zarania dziejów:)

Gość sdagqsqdq
prawdziwy facet powinien chciec spedzac czas ze swja kobieta a nie z kumplami :/ no ale widac, ze prawdziwych facetow juz nie ma... - czytam takie coś i oczy przecieram. Co za brednie. Co to jest za kobieta, która wymaga od swojego mężczyzny 100% oddania. Nawet kolegów nie może mieć już? To nie facet tylko pies jakiś ma być chyba.

"dlaczego faceci kłamią?????" Żeby kobiety mogły zawsze mówić prawdę. Tak dla równowagi. oj to nie do końca się sprawdza:P

No między kobietą a prawdą nie postawiłbym znaku równości:D Wszyscy kłamią bez wyjątków,a jeśli ktoś napisze ,że nie kłamie,to właśnie skłamał :D

faceci klamia z tego samego powodu co kobiety, aby osiagnac to na czym im zalezy seks, sw spokoj, milosc, przyjazn, wybaczenie itd...

Gość klamia bo tak --polać ci
;)

biale kalesony mozna ale czesto wygodniej jest sklamac, a skoro efekt jest taki sam to wybor jest prosty

DLACZEGO MĘŻCZYŹNI KŁAMIĄ? Pewnego dnia, podczas pracy nad brzegiem rzeki drwalowi wypadła siekiera i wpadła do wody. Drwal usiadł i zaczął płakać. Nagle objawił mu się Bóg i zapytał: - Dlaczego płaczesz? Drwal odpowiedział, że siekiera mu wpadła do wody. Bóg zstąpił na ziemię, wszedł do wody i po chwili wyłonił się ze złotą siekierą. - To Twoja siekiera? - zapytał - Nie - odpowiedział drwal. Bóg ponownie się zanurzył i po chwili trzymał srebrną siekierę pytając drwala czy to jego. - Ta również nie jest moja - odparł drwal. Bóg po raz trzeci się zanurzył i wyjął z wody żelazną siekierę. - A może ta? - Tak, to moja siekiera - ucieszył się drwal. Bóg był zadowolony, że taki uczciwy człowiek chodzi po ziemi i w nagrodę podarował mu wszystkie trzy siekiery. Drwal wrócił do domu szczęśliwy. Innego dnia drwal spacerował nad brzegiem tej samej rzeki wraz z żoną. Nagle żona potknęła się i wpadła do wody. Drwal usiadł na brzegu rzeki i zaczął płakać. Ponownie objawił mu się Bóg i zapytał: - Dlaczego płaczesz? Drwal odpowiedział, że żona mu wpadła do wody. Bóg jeszcze raz zstąpił na ziemię, wszedł do wody i po chwili wyłonił się wraz z Jennifer Lopez. - To Twoja żona? - zapytał - Tak - odparł drwal Bóg się na poważnie zdenerwował: - Ty kłamco! To nie jest prawda! To nie jest Twoja żona! Drwal odparł: - Boże wybacz mi, to nieporozumienie. Widzisz, jeśli powiedziałbym 'nie' Jennifer Lopez, wróciłbyś i wyszedł z Cameron Diaz, i jeśli znowu powiedziałbym 'nie', poszedłbyś trzeci raz i wrócił z moją żoną, której powiedziałbym 'tak', a wtedy otrzymałbym wszystkie trzy. Ale Panie, jestem tylko biednym drwalem, nie dałbym rady dbać o trzy żony, dlatego właśnie powiedziałem 'tak' za pierwszym razem". Jaki z tego morał? Ano morał z tego taki, że jeśli już mężczyzna kłamie, to zawsze w pożytecznym i zaszczytnym celu!!!

Gość senna***
ciekawe jak sie o kłamstwie dowiedziałas?:P kontrolujesz go? sprawdzasz/ on kłamie ty jestes jak straznik :classic_cool: i kółko sie kręci :D:D:D początek konca ;)

Czego efekt jest taki sam? Kłamania i bycia uczciwym? Przecież prawda zawsze wyjdzie na jaw. Tak wiem, to banał, ale w długim terminie ( takie ekonomiczne określenie;P) bardziej ,, efektywna" jest prawda;)

kalesony to nawet nie banal tylko glupota gdyby na jaw wychodzilo kazde klamstwo swiat by nie istnial bo ludzie by sie pozabijali

prawda jest bardziej efektywna? wg Ciebie jak przychodzi maz do zony i powie: "kocham Cie chociaz troche sie postarzalas, kiedys mialas jedrniejsze piersi" przyniesie lepszy efekt niz: "ale jestes seksowna, wygladasz tak jak w dniu naszego slubu"

Trochę pisałem o tym w poprzednim poście. Małe, codzienne kłamstwa dają efekt, ale tylko pozorny. Lepiej pokazać drugiej osobie, że jesteś uczciwym człowiekiem i doceni to, ze jesteś szczery nawet w codziennych sytuacjach.

Gość kalesony na lato
By nie sprawić kobiecie przykrości lub bólu czyli robią to w gruncie rzeczy dla waszego dobra miłe panie....

uczciwosc to przestrzeganie zasad pisanych i umownych mozesz postapic nieuczciwie i sie do tego przyznac lub sklamac wiec to dwie rozne rzeczy jestes uczciwy i nie zdradzasz swojej kobiety ale kiedy np sie rozstajecie to mozesz jej powiedziec ze ja zdradziles aby ja to zabolalo