Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poprostuadam

wiek zamążpójścia?

Polecane posty

Gość kiciorek-ek
większość wcale nie chce seksu bez zobowiązań- większośc pragnie osoby z którą można śmiać się, płakać, kłócić, zabawić, pokochać. A Ty jestes ograniczony, bo wszystkich, którzy nie ciągną do ołtarza wrzucasz w jeden wór. Zmień podejście do życia a i ono będzie dla Ciebie łaskawsze. Powodzenia.

Tak tylko "pragnienie osoby z którą można śmiać się, płakać, kłócić, zabawić, pokochać" to chęć zawarcia z nią małżeństwa. Jeśli widzę, że dla kobiety to zło konieczne to niestety - ja pasuję bo takie życie na kocią łapę dla mnie nie ma sensu.

Mam powodzenie - ale nie u tych co trzeba. Jakbyś nie zauważył nie narzekam na brak damskiego towarzystwa w ogóle czy też na brak seksu. Narzekam na brak uczuć wyższych w tym narodzie.

Gość boredom
To przykre, że nie można wyrazić swojego zdania bez wywołania ataku na własną osobę ze wszytskich stron ... Adam, nie daj się :)

Narzekam na brak kobiet, które poważnie myślą o życiu a nie, że w ogóle ich w moim życiu nie ma. To jednak pewna różnica.

Gość chlop dalej nie rozumie
Bedziesz tak gledzil caly czas. zamiast wyciagnac wnioski z tamtego tematu co ktos wrzucil, to ty nadal swoje. W ten sposob zawsze bedziesz sam.

Gość paszoł ty w sraku marudo
:O

Gość kobieta_wawa
offerma... nie prawda, nawet ludzie z powodzeniem maja chwile refleksji. Moze Adam zwatpil w milosc i szuka na sile. Kiedys moze zrozumie ze wazne jest serce czlowieka, dobroc, kompromis, nie tylko jego zafiksowana wyobraznia na temat zwiazku. Tacy narzekajacy faceci, malkontenci sa najgorsi. Zero wyobrazni, zero inteligencji emocjonalnej, zero empatii, zero romantyzmu. Ulozyl sobie chlopak wskazmiki i kryteria wyboru i nie moze trafic.

Gość boredom
Zwyczajnie zrzucili na mnie troche pracy, więc nie mam specjalnie czasu pisać:/

Gość Kindooola000
ja mam 22 i za roczek ślub:D:D:D i sie ciesze;p i wcale nie mam starego faceta;p

Gość Lilaa27
jejqqq co Wy tak jeździcie po autorze tego topiku??? nie kapuje??/;/ facet ma takie podejscie jakie ma i spoko...wiekszości NORMALNYCH osób by sie to podobało ale jak zawsze tu sa osoby ktore uwazaja ze najlepiej jest poimprezowac, pobzykac i przed 40stką do ołtarza! żżaaaaal!

Tak czy inaczej jeśli chciałabyś mnie bliżej poznać to: poprostuadam84@interia.pl - jest do Twojej dyspozycji. To oczywiście do boredom :-)

Gość fsssfs
fota jest na tym topiku :O

Lilia osoby typu offerma jeżdżą tu po każdym z tego co widzę więc skoro ja się tym nie przejmuję to i Ci, którzy mają trochę oleju w głowie też nie będą :-)

Gość boredom
dzięki :)

Gość boredom sama jest paszczakiem
to co tam fota z randki

Gość boredom
paszczak z paszczakiem i para jest :D

No tak... Bo wszyscy jesteście tacy piękni, że mucha nie siada... A ja nie jestem piękny i przynajmniej mam odwagę się do tego przyznać.

Gość boredom
kończe tę dyskusję tutaj, bo zaczyna się pojawiać za duzo moich klonów

Gość kiciorek-ek
brak uczuć wyższych w narodzie, bo kobiety nie chcą wychodzić za mąż- śmieszne:) Poznaj najpierw babkę, a potem ciągnij do ołtarza.

Gość blondyneczka91
a mnie się autor już podoba ze wzgl na takie myślenie, bo do tej pory spotykałam samych dupków, którzy o ślubie nawet nie chcieli rozmawiać i ostatni facet, z którym byłam 4lata, nawet o tym nie myślał. kretyn!

Gość kiciorek-ek
Kurcze, rozmowa z Tobą jak z kosmitą. Nie rozumiesz, że kobieta potrzebuje czegoś więcej niż obrączki na palcu?? Chce kochającego mężczyznę- nieważne, czy męża czy partnera. Jeśli dla Ciebie głónym wyznacznikiem jest chęć dziewczyny do zostania żoną to nie dziw sie, że ciężko Ci znaleźć tą "właściwą". Piszesz, że cała reszta to babki, które chca przygodnego seksu i związku bez zobowiązań. Przyjmij więc do wiadomości, że ludzie tworzą związki, nieraz na całe życie, bez śłubu i są przeszczęsliwi. Jak to zrozumiesz to sam zobaczysz, że w przestaniesz odtraszać potencjalne "kandydatki":)

Gość on odstrasza wygladem
;);)

Gość kiciorek-ek
e tam, wygląd liczy się tylko na początku, potem raczej dochodzi do głosu już to jakim jesteś człowiekiem:)