Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ebene

Dupki bez ambicji!

Polecane posty

Gość ebene

Już mam gleboko dupkow bez ambicji.Bylam z dwoma 1mieszkal z mamusia 2 praca za dobra kase,wynajmowal kolo studenta lokum na poddaszu.facet zarobki super w miedzynarodowej firmie w DE.Poznalam teraz...mieszka z matką,siostrą i jej rodziną w domu,ktory ponoc sam budowal.K....wa!:)brak slow.Ja mieszkam w 3 juz wlasnym duzym m,jak mialam 20 lat wyprowadzilam sie od rodzicow.Nie chce juz tych nieudacznikow znac,bez wstydu i ambicji.czy ja tak tylko mialam,czy to juz tak te typy maja?Dupsko by pchali na cudze,spotkania bylyby pewnie tylko u mnie,bo k...wa gdzie!!!!

Gość Eleeene
wyluzuj :-P Trzymaj te swoje mieszkania do utraty tchu . Przeciez mozesz byc singlem do konca swoich dni i nikt nie uczknie Ci dorobku zycia.

Gość układ międzyplanetarny
uspokój się , weź głęboki oddech i usiądź koleje losu są różne i coraz więcej ludzi zarabia coraz mniej

Gość ebene
tak robie!

Gość ebene
elene,ciekawa jestem ja ty bys luzowala:)jak zostalby ci tylko twoj dom do spotakan,ale ty przeciez spotykasz sie wirtualnie na kafe,wiec nie jarzysz problemu:D

Gość ebene
Nastepny/a ,co nie potrafi czytac ze zrozumieniem:)

Gość nie tak pewna
nie jestem az tak pewna, różnie się w zyciu układa i nie mozna generalizowac,ale po części się zgadzam, to ty wybierasz i przebierasz więc o co chodzi? mój skolei nie ma pracy,żyje z renty i tez wiecznie mi sie zwala więc potrafie zrozumieć że pewni faceci nie nadaja sie do zycia tylko do...rozrywki :)

Zachodzi też obawa, że się pisze bez sensu. Wyniki są podobne.

Gość ebene
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość ebene
14:17,do kogo się zwracam????Do ciebie??? nosz...tak nie kumac!!!

Gość układ międzyplanetarny
zachodzi też obawa przed nieuzasadnioną chorobą lękową

Gość ebene
podszyw,ty kmiocie!

Gość ebene
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

widocznie ty tak masz albo w takim towarzystwie sie obracasz;-) albo takich przyciagasz;-)))

ebene - ludzie sa rozni - znajdz sobie faceta ktory ci odpowiada i po problemie, ja takiego zjawiska wokol nie widze - wiec nie pisz tacy sa - bo sa rozni - tylko ze ty takich znasz/masz wokol