Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silver lane

Co ja mam o tym myslec? Pomocy

Polecane posty

Gość Silver lane

Hey...mam problem i postanowilam tuttaj zapytac - sprawa polega na tym ze jestem z facetem od okolo 2 lat...rozwiodlam sie jakis czas temu z ex i mam z nim dziecko. W tym roku Swieta spedzalismy wspolnie i (mielismy) rowniez razem spedzac Sylvestra-niebylo zadnych planow bo mieszkam w innym kraju i niemam tu nikogo zaufanego z kim mogla bym zostawic dziecko. Moj kochany mi pare dni temu powiedzial ze jego kolega przylatuje tutaj i chce razem z nami spedzic Sylvestra- powiedzialam jak najbardziej niemam nic przeciwko i zapytalam tylko czy zatrzyma sie u mnie? On mi odpowoedzial w tym momencie ze chcialby ten dzien spedzic w jakims klubie razem z kolega orzecz jasna - no i tu powstaje problem bo nie mam opiekunki do dziecka na ten dzien :-( Jak sie zachowac w takiej sytuacji? Zupelnie nieweim co robic :( ...wiem ze to nie JEGO dziecko i niechce go zobowiazywac do siedzenia w domu ale z drugirj strony milo by bylo gdybysmy spedzili razem ten czas nawet w domu. Co zrobic?

Gość gwoli pomyslenia...
zapytaj go grzecznie, czy pomyslal o tobie? jak jego zdaniem powinnas spedzic tego Sylwestra? kolega, kolega...ale jesli jestescie para, to to do czegos zoobowiazuje. ale wyglada na to, ze on chce sie po prostu zabawic i tym razem sam, bez ciebie

Gość Silver lane
Wlasnie zapytalam i odpowiedzial mi ze to jakos tak "spontanicznie " wyszlo kiedy jego kolega zapytal go czy moze przyjechac do niego a ten odparl na to ze oczywiscie tylko kompletie w tym momencie zapomnial o "mojej sytuacji" :-( no a kolega bardzo chce ten wieczor spedzic w klubie i on rowniez mi powedzial ze chcialby ten Sylvester spedzic fajnie z nim no i mam stanac na rzesach i cos wykombinowac tylko co ?

jak chcesz do nich do9laczyc - to musisz zorganizowac opieke do dziecka ale troche dziwne bo kochajacy mezczyzna nie zostawia swojej kobiety w takiej sytuacji;/ wedlug mnie to z kolega na laski chca sie wybrac;-) nie chodzi o to, ze chce cie zdarzadzac ale pogluszyc panny i poszpanowac przed kumplem;-))) nie oszukujmy sie - fajniej jest ze starym kuplem isc do klubu - niz nianczyc dziecko z jego kobieta

Gość Silver lane
ROR.... tak masz racje...tylko jak wyjsc z takiej sytaucji? Bo ja nie moge zostawic dziecka "z byle kim" tylko po to aby popic troche i poseidziec pare godzin w klubie

Gość przesadzasz
to jest oczywiste , że na sylwestra załatwia się jakąś opiekunkę do dziecka -na tą jedną noc. Poszukaj w internecie i nie użalaj się nad sobą -Tobie tez zrobi dobrze wyjście samej z facetem i jego kumplem-bez dziecka, oderwiesz się od codzienności przynajmniej.

Gość gwoli pomyslenia...
w jakim wieku jest to twoje dziecko?

Gość Silver lane
Ma 6 lat - tak oczywiscie ja bym zorganizowala wczesniej wiedzac opiekunke ALE dowiedzialam sie calkiem niedawno ze jego kolega postanowil przyjechac i tak na ostatnia chwile kogos wiarygodnego nie da sie znalesc

nie wiem - decyzje musisz podjac sama, zastanow sie czy ten pan jest tego warty skoro w ogole sie z toba, twoimi potrzebami nie liczy.... czy warto zostawiac dziecko na predce i leciec do klubow - skad wiesz ze oni tak bardzo chca zebuys z nimi w gole poszla?

Gość gwoli pomyslenia...
...tym bardziej, ze on chyba az tak mocno cie nie zaprasza, zebys z nimi poszla (najlepszy numer bylby zalatwic kogos do dziecka i pojsc na Sylwestra ale sama bez nich-ciekawabym byla jaka by byla jego reakcja-jesli mu obojetne, to sobie daruj ten "zwiazek" bo chleba to z niego nie bedzie)

Gość Silver lane
ROR - skad wiesz ze oni tak bardzo chca zebuys z nimi w gole poszla? No wlasnie tego nawet niewiem i poprostu chcialam poznac opinie tuttaj bo nieweim jak sie zachowac w takiej sytaucji? Niechce robic awantur ani nic podobnego, poza tym szczerze powoedziawszy to nawet teraz bym sie troche glupio czula gdyby ten kolega byl skazany na siedzenie w domu przez "moja sytuacje".

welug mnie, z tego co napisalas, to oni maja plany we dwoch - a ty jak sie dolaczysz to ewntualnie ok, ale nie widze zeby to byly wasze plany tylko ich plany....jednym slowem koles cie troche olal skoro wczesniej planowal sylwestra z toba a pojawila sie "lepsza" opcja to wybral ja...to nawet niegrzeczne