Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

jestem uzależniona od zapachów

Polecane posty

to sie zaczelo niedawno. niewybrzydzam w zapachach. jestem uzalezniona od perfum importowanych i od podrobek. uwielbiam odswiezacze powietrza, srodki kuchenne, szaleje kiedy czuje zapach plyny grzybobójczego, jestem gotowa zabić dla dezodorantu w kulce. uzaleznilam sie od wszystkiego, a niestety w pracy otaczaja mnie zapachy, wonie i perfumy. potrzebuje pomocy :(

Gość a od zapachu
własnego stolca też się uzależniłaś ?

tak. jestem uzależniona też od zapachów tzw. wymiotnych i lubie zapachy publicznej toalety, ale to tylko jak juz jest bardzo zle. to nie jest zadne prowo. ja naprawde jestem uzalezniona i bylam juz na jedym spotkaniu grupy terapeutycznej. dostalam taki talizman ale on mi niewiele pomaga :(

Gość jak mozna sie uzaleznic
od zapachow? ja lubie niektóre zapachy, ale uzależnienie?

no normalnie. najpierw lubisz jeden zapac, pryskasz sie nim i wachasz siebie i potem juz leci. nastepne to bylo zapach rozpuszczalnika i swieżego druku. kupowalam gazety tylko po to by wąchac druk, albo wchodzilam do ksiegarni i wąchałam książki.

Gość jak mozna sie uzaleznic
pierwszy raz słyszę o takim uzależnieniu to wogóle możliwe?

Gość O jeuuu
Ja tez lubie wachac. Zapach rozpuszczalnika mnie odrzuca, ale lubie tak samo zapach druku. Odswiezacze i niektore srodki czystosci tez pachna fajnie, ale to tylko tyle, ze przyjemnie mi sie sprzata i czyta ksiazki. Nie ma takiego uzaleznienia!

Gość jesteś psem
:)

tak się własnie zaczyna. niektóre osoby sa podatne. także radze uważac, bo zycie z tym uzaleznieniem nie jest przyjemne. najpierw sie tylko lubi a potem zaraz po wstaniu trzeba powąchać jakąś chemie.

Gość O jeuuu
Zapach psa jest obrzydliwy. Amanda zapach psa tez lubisz?

wiem, ze psy lubia zapachy, ale to chyba jednak nie to samo. psa tez nigdy nie mialam to nie wiem jak pachnie. jednak jesli mozna go zaliczyc do zapachow wymiotnych to pewnie mi sie spodoba.

Gość k roll
Okropny to jest zapach niemytych ludzi.Lubię zapach mojego psa , pachnie puszystym sierściuchem :) Nie przejmuj się , nie jesteś sama. Ja tez wszystko wącham. Perfumy ,mydła ,szampony ,odświeżacze ,kremy itp ,a oprócz tego wszystko co ładnie pachnie kupuję. Lubie zapachy siarki , druku , starych piwnic. Mam bardzo wyczulony węch i niesamowita pamieć do zapachów. Lubie zapachy pór roku i innych nietypowych rzeczy/zjawisk o których inni nie maja pojecia :)