Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4dk9033j0449

jak rozwiązać problem wszystkich prawiczków z kafe

Polecane posty

Gość 4dk9033j0449

umowcie sie wszyscy razem w jednym miescu w polsce i niech jedna kobieta z kafe da wam dupy a wy ją zerżniecie, możecie jej opłacić bilet wszak wiadomo, że kobiety lubią sex a wy wkońcu znikniecie z kafe i swoimi frustracjami

Gość aaaaaaaaaa nie b
DO SZOPY ICH I PODPALIC

Gość 4dk9033j0449
która chętna? pisać oferty ni zostawiac dan kontaktowe

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
problemu nie da się rozwiązać bo prawiczki sa nieatrakcyjne fizycznie, charakterologicznie i społecznie.

Ja fizycznie nie odstępuję od normy,może moja twarz nie jest idealna ale reszta jest dużo lepsza niż norma ogólnokrajowa. Ale zgadzam się z prawiczy prawiczek 28 ___ że normy społeczne,które są stworzone nie zachęcają do życia w tym świecie.A przynajmniej ja się nie nadaję do związków.Niestety moja nie śmiałość spowodowała że nie umiem sobie znaleźć jakiegoś luźnego związku.A na stałe to chyba się nie nadaję.Ale jak by jakaś kobieta nie szukała miłości tylko seksu i towarzystwa to chętnie bym się nadawał na taki układ.

Gość Oni moze i nie sa atrakcyjni,
ale nie dla kazdej kobiety jest to tak bardzo wazne, ale oni sie boja kobiet. Przeciez zadna by ic nie pogryzla jesli by zagadali.

Tylko pewnie popatrzyła by tak jak na coś nieprzyjemnego przyklejonego do nowych sandałków od modnego projektanta. :P Która chce faceta brzydkiego, nudnego, nieśmiałego, nie robiącego kariery, nie znającego się na kobietach, nie mającego przyjaciół, niskiego i [piszącego na kafe? ręka do góry nie wstydźcie się :P

Gość Oni moze i nie sa atrakcyjni,
Jesli to wszystko jest razem polaczone to jest to chore, ale niesmialosc pewnie u nich bierze sie z niskiej samooceny. Ja zam kobiety, ktore patrza na cos zupelnie innego niz wyglad u facetow, serio.

Na nudną osobowość i brak kasy? :D

Zresztą znając kobiety to zwykle okazuje się, że ten "przeciętny" to prawie że hoolywodzki model. Daj może linka do takiego faceta. Zobaczymy co dla ciebie nie jest brzydki i jak to się ma do prawiczka :P

musiałaby być piękną dziewicą i to w moim typie, inaczej to bez sensu najwyżej nigdy żadnej nie wsadzę w tym życiu

rozyczka - ja sie nie boję i chodzę na dyski i mam jakieś tam powodzenie, ale albo dziewczyna jest poniżej moich oczekiwan albo zajęta - ciekawe czemu akurat takie są zajęte

Gość oj01
mystery - pokaz fote zobaczymy czy taki zajebisty jestes :D

wole nie mieć żadnych doświadczeń niż wspomnienia na myśl których będzie mi niedobrze

A po co maja przestać być prawiczkami? Niech tam zostaną nimi, bo w innym wypadku znikną nam faceci z kafe.No bo większość z nich to chyba nimi jest.

może, ale postanowiłem sobie że znajdę taką w której się zakocham albo zadnej była już taka ale miała już chłopaka i szukam jakiejs podobnej

tych byle kogo to nie ma tak dużo a takie stwierdzenie to zwykle wytłumaczenie samotnych co im się nie układa więc muszą sobie racjonalizować. Nie chcę byle kogo więc jestem wartościowy. Totalna bzdura. Gdyby ten ktoś chciał to znalazł by sobie kogoś odpowiedniego... no chyba, że jest ostro zaburzony i sam jest tym "byle kim" a ma kosmiczne wymagania. Ale dzięki takiemu stwierdzeniu ma rozgrzeszenie na nieszukanie i ogólni wszystko jest przyklepane. Ludzie wprost uwielbiają sie okłamywać bo to pozwala czuć się lepiej. A zrobienie czegoś z życiem wymaga wysiłku i jest zwykle nieprzyjemne. Choćby pan mystery który twierdzi, że jest przystojny i fajny. Przecież taki facet powinien spokojnie randkować i poznać jakąś ładą z charakterem. Czemu tego nie robi a zakłada duzo tematów na kafe?

Gość 87878787
Ja nie widzę nic złego żeby samotny facet poszedł do burdelu i podbudował swoje ego. Chociaż sama nie mam nic do prawiczków i jeśli facet który jest mądry i mi się podoba jest prawiczkiem to nie szkodzi... Traktowałabym go jak każdego innego faceta, czyli kandydata na potencjalnego partnera.