Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie kutwa dzieje...

Noworodek znaleziony w reklamówce!!!!!

Polecane posty

Słyszeliście o noworodku znalezionym w reklamowce :O przez bezdomnego.. Ja pierdole.. Co sie dzieje, co za ludzie.. Tej kurwie co to zrobiła dała bym kare smierci ale niestety u nas nie ma.. Jak tak wgl mozna.. poprostu szok ... brak słow..

Gość administrator kafeterii
widocznie był nieplanowany

Gość ania manada
ludzie to największe potwory

to jest kutwa cos takiego jak szpital czy okienko zycia..

to ja Ci powiem coś gorszego. Pare dni temu w Berlinie rumunka urodzila w mieszkaniu dziecko po czym wyrzucila noworodka przez okno z pierwszego piętra na podwórze :o Sąsiedzi znaleźli gole dzieciątko w śniegu, jeszcze ruszalo rączką. Zabrali je do domu, owineli kocami, zadzwonili na policję, pogotowie zabralo noworodka - o pólnocy zmarl w szpitalu na skutek WYZIĘBIENIA ORGANIZMU. co za ludzie KUUURWA :o

Gość wawcia_powraca10
a lepiej kur­wa abortować płód 😠

Gość s,kmdmjfg
a przezyl???

Gość kkkiiikkkkaaa
Jakby aborcja była legalna, to by pewnie nie było tego problemu. Skąd znasz sytuację życiową matki dziecka? Może została zgwałcona? Może nie ma na chleb nawet dla siebie, a odmówiono jej aborcji? Może była chora i też jej odmówiono? Wiem jedno, na miejscu tego dziecka, milion razy bardziej wolałabym zostać wyskrobana albo nawet umrzeć w reklamówce, niż tułąć sie po jakiś sierocińcach, albo wychowywac się w patologicznej rodzinie, gdzie rodzice piją, a ojciec molestuje własne dzieci.

Gość dla tego jestem za
Aborcja. Gdyby to było legalne to żadne dziecko nie kończyłoby w reklamówce,piecu,beczce itp

ja nie wiem jak mozna tak zrobic z wlasnym dzieckiem ktore sie nosilo pod sercem.. masakra

obojętnie czy aborcja jest legalna czy nie - trzeba nie mieć serca żeby coś takiego z dzieckiem zrobić. Jakim prawem jakaś kobieta decyduje o życiu i śmierci nowo narodzonego czlowieka? Tylko dlatego, że go nosila pod sercem? Może go oddać, zostawić w szpitalu jest wiele możliwości ale żeby zabijać?

Gość kkkiiikkkkaaa
A już najbardziej mnie wpienia to, że jak taki dzieciak z patologicznej rodziny czy z domu dziecka skończy jakąś zawodówkę i pójdzie do pracy powiedzmy do marketu i potem powie, że mu źle, bo zarabia najniższą krajową i robi bezpłątne nadgodziny, to słyszy "trzeba się było uczyć". Może niech wszyscy przeciwnicy aborcji zorganizują świetlice dla dzieci z problemami, aby miały one godziwe warunki do nauki, a potem zapłacą za ich studia????

no nie przezylo.. Znalazl bezdomny razem z noworodkiem bylo lozysko..

Gość administrator kafeterii
mysia69 (15:38) KŁAMIE.

Gość dla tego jestem za
Ostra... Ty tu przyszłas cudze błędy.wytykać?!!! Jak nie masz nic do powiedzenia to wypierdalaj

Gość kkkiiikkkkaaa
Nadal uważam, że będąc na miejscu tego dziecka wolałabym być zabita w reklamówce.

Gość kkkiiikkkkaaa
i uważam też, że każda osoba przeciwna aborcji powinna płacić specjalny podatek, który szedł by na sierocińce i syudia dla niechcianych dzieci. Jacyś chętni? Czy tylko internetowi krzykacze?

Gość dla tego jestem za
Ja takiej suce bym jajniki podwiazala żeby nigdy już dzieci mieć nie mogla

Gość Fanka__Tolkiena
Aborcja haha, chorzy jesteście, to uśmiercenie dziecka trochę wcześniej, jedno równa się drugiemu,ktoś mądry powiedział, że wielu ludzi żyjących zasługuje na śmierć,a wielu których umiera zasługuje na życie, jesteśmy w stanie im je zapewnić? Nie mamy prawa decydować ani o życiu ani o śmierci kogokolwiek.

Gość wawcia_powraca10
kur­wa mysia głupia ci­pa jesteś :>

Gość wawcia_powraca10
Fanka__Tolkiena następna ci­pa :>

Gość dla tego jestem za
Ostra Tak myślałam że nic mądrego nienapiszesz :D Wszyscy cię gonią,każdy ma dość ale cóż pluj kurwie w gębę to powie że deszcz.pada

Gość Fanka__Tolkiena
z braku argumentów, najlepiej nazwać kogoś wyzywać od najgorszych, brzydzę się takimi ludzmi :O

kobieta o której ja napisalam pracowala jako dziwka w barze widocznie nie pasowalo jej dziecko do jej jakże fantastycznego życia :o brak slów. mogę zrozumieć jeżeli ktoś nie chce dziecka, bo zostal zgwalcony naprzyklad ale jak ktoś się pieprzy na prawo i lewo bez zabezpieczenia i potem w taki sposób "pozbywa się problemu" to ręce opadają. Ktoś powinien z nią to samo zrobić albo i lepiej :o co do aborcji to raczej malo istotne czy jest ona legalna czy nie. W Niemczech można jej dokonać a mimo wszystko takie rzeczy się dzieją bo chociażby kobiecie brak na nią pieniędzy. Tak czy inaczej zamordowala swoje dziecko male, bezbronne i niewinne a jeśli będzie się tlumaczyć tym, że aborcja jest nielegalna bądź za droga to tylko napluć suce w twarz i tyle bo to żadne wytlumaczenie.

Gość wafelek kartofelek
mysia69 kłamie

Gość są okienka w szpitalach
mozna tam anonimowo zostawic dziecko, które potem idzie do adopcji Ale taka kurwa nie myśli, woli zabic. Powinni takie mendy przywiązywać do pręgierza na ulicy, aby ludzie sami wymierzyli sprawiedliwość