Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzoza płacząca __________

ZNALEŻLI TEGO SKOORWIELA ...to 15 latek i jego 3 letni braciszek

Polecane posty

Brawo internauci. Przykre jest jedynie to, że wpadł z własnej głupoty - dobrowolnie zamieścił dowód w internecie. Inni robią to po cichu i nikt o tym nie wie... Ale kotek odratowany, to się liczy :) Chłopakiem się zajmą, o to się nie musimy martwić :D

Gość to moze teraz poszukajmy
to moze teraz poszukajmy innego zwierzaka, ktoremu mozemy pomoc? w koncu tak nam to dobrze idzie...:)

Gość ja mieszkam w zywcu
i niedaleko jest miejscowosc Leśna ale to nie to

Gość no i dupa nawet jak znalezli
wyraznie napisane zatrzymanie odbylo sie w kamienicy w Krakowie a nie Lesnej

Gość tutaaj teżżżżżżżżżż jest
No właśnie Leśna jest całkiem niedaleko granicy niemieckiej i czeskiej. A złapali tego psychola w Krakowie czy jakoś tak

zostal zatrzymay w krakowie nie cchca powiedziec w jaki sposb go schwytano w domu bylo 4 koty i 2 psy wszystkie zwierzeta do azylu lekarz sprawdzi co z nimi 15-latek przyzan lsie do winy to z rmf fm teraz

Gość oliwado ognia
ladnie od rodzicow dostaną lanie na tylek

Gość od rodzicow nic nie dostaną
bo to sami rodzice ich wychowali na takich debili. Jak widać ci rodzice nie powinni mieć dzieci, bo wychowują kryminalistów juz od maleńkości. Cała rodzina jest patologiczna. Aż strach spotkać takich na mieście. Dziś kotki, jutro ludzie.

Gość jzuuuuuuuuu widziałam
te oba gnojki w tv !!!!!!!!!kurwa zajebać to mało ale najpierw starych !!!

Gość koles napisał komentarz na wyk
opie !Przyłączam sie : :D :D ...''Rozumiem oburzenie i mam nadzieję że gościa zamkna na 3 dni nagiego,wysmarowanego whiskas i z puszka śledzi w doopie w jakimś pomieszczeniu z setka kotów...''

Gość poruszenie_W_bokserkach
ładnie :)

Gość Stary Wyga
brawo gliny!!!!!!!!!! cały filmik macie na Trójmiasto.pl

Gość dajcie adres tego śmiecia ,
samosąd będzie :classic_cool:🖐️

Gość life from essex
Po mordach widać,że debilni jacyś a temu gnojowi co to filmował to jakbym yebnooł to by latał jak mucha po goownie.

Gość TRaperrek
...tylko dlaczego polska nie moze tak zareagowac na krzywdę ktora dzieje się powodzianom?

Gość załamana światem
Weź się ogarnij. Co ty tu wyjeżdżasz z powodzianami? Przecież tych ludzi nikt nie topił i celowo nie zalewał wodą. Wiadomo, że im też należy się pomoc, ale trzeba odróżniać sadyzm, totalną demoralizacje społeczną i patologię oraz kompletny brak umiejętności behawioralnych rodziców od katastrof ekologicznych! Przepraszam za ton wypowiedzi-wiadomo, że powodzianom i ofiarom innych tragedii, chorym na raka, kalekom, bezdomnym zwierzętom oraz wszystkim w potrzebie należy się pomoc, ale sprawa jest koszmarnie bulwersująca i temat nie o tym. Wstyd dla Polski i ludzi, że nazywają się ludźmi myślącymi i czującymi, że robią takie okrutne rzeczy, a o setkach takich spraw udaje się, że nie ma pojęcia, bo nie wszystko trafia do mediów.

ten chłopak to paweł strojek z leśnej jest na nk a;e zdazył sie usunac zanim by go zjedli ludzie

Gość mam to w dupie.
centralnie

Gość spragniona jola
mam pytanie, pewnie głupie...czy kot nie miał pazurów, którymi mógłby się bronić? moja kotka tak podrapałaby tego gówniarza, że więcej nie zbliżyłby się do kotów...

Gość Edek_z_krainy_kredek
ja też się cieszę że ich znaleźli... stara prawda: jeśli ktoś nie lubi zwierząt nigdy nie będzie lubił ludzi....

Gość spragniona jola
to prawda...nawet faszyści kazali zabijać żołnierzom swoje zwierzęta, po to, ,żeby wykształcić w nich znieczulicę

Gość taa niedobra pupaa
spragniona jola mam pytanie, pewnie głupie...czy kot nie miał pazurów, którymi mógłby się bronić? moja kotka tak podrapałaby tego gówniarza, że więcej nie zbliżyłby się do kotów.. troche wyobrazni: na pewno juz nieraz robili z nim rozne rzeczy i mogl byc zbyt przerazoby zeby sie bronic. A dwa- jak uderzali nim o sciane to mogl byc za bardzo oszolomiony, zreszta wygladal na polprzytomnego, ledwo potem stal na podlodze.

Gość spragniona jola
rozumiem, ale taka była moja pierwsza myśl, ja nie wnikałam,co z nim robili, bo jak zaczynali mówić o tym w tv, to przełączałam program, bo nie mogłam na to patrzeć, za bardzo kocham koty...koty to moje ulubione zwierzęta