Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzoza płacząca __________

ZNALEŻLI TEGO SKOORWIELA ...to 15 latek i jego 3 letni braciszek

Polecane posty

Gość Stary Wyga
dalej wychowujcie dzieci bezstresowo to korwa od policji i sądów się nie opędzicie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wy będziecie z czasem dostawać coraz większe atrakcje od swoich bezstresowo chowanych dzieci !!!!!!!!!!!!!

Gość ertert
uff... jakie to szczęście :) kot żyje, w tej chwili jest pod obserwacją w lecznicy jestem taka dumna ze wszystkich którzy coś zrobili :) z policji też... z ludzi którzy szukali, którzy się przejęli cała Polska zareagowała

Gość wcale nie koniecznie
no a co tam anglicy o nas pisali :O

Bazieeeenka - :O ?

powiedzieli ze znależli !!!!Słyszałam na TVPinfo!!!:O ZNALEZIONO AUTORA FILMIKU 15 latka i jego 3 letniego brata ,który maltretował owego kota.Służby zabrały zwierzęta z domu i wypowiedz psychologa o tym szczeniaku !!! głucha i ślepa nie byłam !:O ale nie wiem ile zwierząt mieli w domu i jakie ... Powiedzieli tylko ,że kot przeżył !

Gość ertert
moim zdaniem to na 100% ten 15-letni Paweł Strojak z n-k bo za dużo zbiegów okoliczności

Gość ertert
ciekawe kiedy i do kogo trafi kot :) ja bym go z chęcią wzięła

Gość xvzxvvvzxzxvvxzzxv
Hej, co z kotem? Jeśli szuka domu, to z chęcią się nim zaopiekuję!

Gość odpowiadam tobie
ale z tych dzieciaków to już nic dobrego nie będzie :O tu żadne terapie nie pomogą i niech nie pierdolą że 3 latek nie rozumie jak wyrządza krzywdę,wychowałam wystarczającą ilość dzieci i mogę stanowczo zaprzeczyć takim opiniom chyba że młody jest cofnięty w rozwoju

ten szczeniek powinien zostać teraz zaszczuty jak ten kot !!! SZCZUTY AZ BEDZIE JĘCZAŁ I BŁAGAŁ O SPOKÓJ 😡 powinien sie bac wychodzić z domu ...tepić dziadostwo i wyrywać chwasty za młodu bo jak sie lebioda rozpleni to nie poradzimy !!!!

lesna w lubanskim powiecie slask

Gość hurahuya
robmy wiecej takich akcji gdyby nie wy te biedny kotek dalej by tam mieszkal

Gość kasiiiaaa_28
ja też bym bardzo chętnie wzięła kotka... mam już jednego kilkumiesięcznego kociego malucha, który ma u nas jak w niebie, przydałby mu się towarzysz :) kurcze, tak bym kochała tego kociaczka... zrekompensowałabym mu wszystkie krzywdy

Gość kasiiiaaa_28
mój maluch jest właśnie ze schroniska :) teraz szukamy drugiego

Gość ona z opolaaa
Zabic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zabic gnoja !!!!!!! najpierw wpierdolic mu tak zeby z bolu zapomnial jak sie nazywa TO SAMO TEMU ZASRANEMU BACHOROWI CO ROBI TO TEMU KOTKOWI a pozniej do poprawczaka takiego z najgorszym rygorem najlepiej w srodowisko najbardziej zdgnerowanych wychowankow zeby nim porzucali tak samo, zeby go gnebili psychicznie i lali jak szmate 24 godziny na dobe. a rodzicom wjebac taka kare zeby na chleb i nie starczało przez cały okres spłaty.

Gość udało nam się:)
Ja dałam filmik do Uwagi. Odpisali prosząc o nr telefonu. Podałam im. Może tam też coś pokombinują.

Gość no i dupa nawet jak znalezli
w polskim prawie za znecanie sie nad zwierzetami odpowiadaja jedynie osoby pelnoletnie. Pewnie nic sie gowniarzerii nie stanie, powinni opublikowac zdjecia, bylby samosad ;)

Gość tak bardzo ogólnie
i kolejny przykład bezstresowego wychowania. brawo rodzice!!!

Gość xvzxvvvzxzxvvxzzxv
"tak kurwa wszyscy teraz chca zabrac kota do domu Jak tacy dobroduszni jestescie to idzcie do schroniska, tam jest masa kotow Falszywe pi**y teraz bedzie wojna o kota a na swiecie tyle innych bezdomnych kotów" Ja pierdolę, jak nie ams zpojecia to ryj na kłódkę. Mam 2 psy ze schroniska, jeszcze opierdol ludzi, ze chcą wziąć tego kota... sama rusz dupę i zrób coś pożytecznego, tępa pizdo

Ja miałam kilka kotków w swoim życiu , a jednwgo wzięłam ze schroniaska (reszta znalezione) Raz miałam nawet naraz 3 kotki i 2 pieski!!! Teraz został mi jeden ukochany mój kotek, którego znalazłam z 8 lat temu na działce, tzn, moja babcia go dokarmiała, oswoił się i go przygarnęłam. Teraz leży sobie koło mnie i nie wyobrażam sobie, że mojemu maleństwu stałaby się taka krzywda :O :O :O Policja nic śmieciom nie zrobi, ale nie matwcie sie wpierdol na pewno dostanie, jest znienawidzony przez całą Polskę i na pewno zostanei zgnębiony gnój chcial sie stać gwiazda internetu. Jak bardzo się cieszę, że koteczek jest w bezpiecznych rękach.

Jeju al;e się ciesze:)!!! Zabrali kociaka z tego psychicznego domu. Ja też nie zgadzam się,że dziecko,choćby trzy letnie nie rozumie,że robi krzywdę. Pracuję jako opiekunka,mam młodsze siostry. Prawda jest taka,że dziecko do trzeciego roku życia uczy się tylko od własnych domowników. Jeśli ma się zwierzęta i dziecko widzi od maleńkości jak jest traktowane to wie,jak powinno się je traktować. Wiadomo,że dziecko może np za mocno przytulić bo nie ma jeszcze takiego wyczucia,ale rzucanie o ścianę nie jest normalne.

Gość kasiiiaaa_28
płakać mi się chce ... ze wzruszenia :) jestem taka szczęśliwa że go złapano, ale przede wszystkim - że kotek żyje i pewnie niedługo zamieszka w kochającym domku, a za parę lat... pewnie będzie wypieszczonym tłuściutkim kotem, który już niczego nie będzie pamiętał z tamtych wydarzeń... jestem taka wzruszona tym, że cała Polska solidarnie zareagowała...