Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

gardzę kobietami, które nie mają w szafie ani jednej pary szpilek

Polecane posty

Gość dupcia________
Amanda wypie**alaj stąd stara szmato !!!!!!!!! Nie masz innych zajęć tylko d**e zawracać swoimi poj**anymi problemami??? ludzie mają gorsze a ty tu o pie**olach piszesz ! Lecz się kretynko !!!!!!

lecz się kobieto :) nie każdy lubi łamać sobie w szpilach nogi. Ja osobiscie nie mam oprócz japonek nic na ploaski,m obcasie, nawet adidasów:D (muszę sobie wkońcu znow kupić) Ale nie zgadzam się z obą kompletnie. chyba masz jakis kompleks

Gość Fugazi
W temacie jest trochę prawdy. Ale nie szpilki tylko obcasy, szpilki zazwyczaj tak wykręcają stopę, że aż niemiło się na to patrzy.

Gość szpilki szpilkami
ale co ja mam kurwa zrobic jak mam 176 cm wzrostu i na ocasach wygladam jak wieza kontrolna.. a lubie je kurwa :( (obcasy nie wieze)

Gość dla tego jestem za
Ale tepa suka z ciebie Amanda :O jak ty się takimi wartościami w życiu kieruje to ja ci dziecko współczuję naprawdę A jaki topik Amanda jeszcze założyła chętnie się posmieje :D

Gość prostytutka taka jedna
zgadzam sie z Amanda, szpilki koniecznie, obcisla spodniczka i topik, wlosy spalone od farbowania, pryszcze dokladnie zakryte obfitym makijazem

Amanda głupoty gadasz. Ja chodzę w szpilkach dosyć często mimo,że jestem wysoka. Jednak nie zakładam ich zawsze i kiedy mam płaskie buty nie czuję się jakoś mniej atrakcyjna. Szpilki nie są wyznacznikiem atrakcyjności,a już na pewno tego czy zostaniemy zdradzone i znajdziemy faceta:)

Gość agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amanda już uciekła ze wstydu!

Gość dla tego jestem za
HA HA HA :D :D.

Ja się czuje mniej strakcyjna w płaskich, w dodatku nienawidze chodzić w płaskich i cholernie źle mi się prowadzi w nich auto.. Ale każdy chyba ma inne odczucia co do butów.

Gość dla tego jestem za
A co taki.pustak jak Amanda ma do powiedzenia Masz dziewczyno szpilki i co z tego jak rozumu brak :( Bądź pewna ze ładna twarz i figura a nawet tysiąc par szpilek nic ci nie pomogą JAK ROZUMU I DOBREGO SERCA NIE MASZ!!!!!!!!!!!!! Lepiej posłuchaj się starszej koleżanki i zmien podejście do ludzi i życia

Gość Fugazi
Wysokie obcasy są fajniejsze od szpilek, kobiety wyglądają groteskowo podpierając stopę cieniutką szpilą.

jak byłam nastolatka dokładnie tak samo myslałam, że noga choćby najszczuplejsza na cienkiej szpilce wygląda groteskowo i nieproporcjonalnie...teraz jestem starsza i troche zmieniły mi się poglądy na wiele spraw...szpilki zaczęły mi się podobać ale sama wolę stabilniejszy obcas. Zupełnie płaskie buty wydaja mi się takie niekobiece, ale nadal mam kilka par...

Gość dla tego jestem za
dyrektore,ostrasiostra WYPIERDALAC KURWY WSZĘDZIE WAS GONIĄ A WY SZMATY NIC ... :O PLUJ SZMACIE W RYJ TO POWIE ŻE DESZCZ PADA MASAKRA :O

czy wy umiecie czytac? mam wrazenie, ze nie? :o gdzie ja napisalam, ze kobieta ma popylac w szpilkach 24h/dobe? napisalam: kobieta ktorea nie ma ANI JEDNEJ pary szpilek w szafie. jesli z tego waszym zdaniem wynika, ze trzeba non stop chodzic w szpilkach to pogratulowac :o

Gość buuu Anamda buu
dyrektore też gardzisz kobietami w oficerkach?

Gość Przykro mi że
mną gardzisz. Jestem niepełnosprawna (mam lewą nogę krótszą) i nie mogę nosić szpilek. Tylko czy to jest powód żeby ktoś mną gardził?

Gość Amando czy jak ci tam
my czytac umiemy, ale sam fakt że gardzisz kimś z takiego powodu świadczy tylko o tym że jesteś pustostanem z szpilkami lub bez, nara

Gardzę kobietami, które nie mają w głowie ani jednej pary szarych komórek. A kogo obchodzi kim gardzisz? Ja mam szpilki w szafie i ostatni raz miałam je na sobie jakiś rok temu

Gość puzzlee
NUDAAAAAAA i bzdury .....

Gość śmieję się z tych co chodzą
tylko w spodniach!!! Kobieta powinna chodzić w spódnicach. Wygląda wtedy zawsze sexownie. Ja chodziłam w spodniach, ale w lecie zawsze w spódnicach. Mam piękną sylwetkę i w spodniach też wyglądałam sexy, ale jest jednak różnica gdy mężczyzna widzi kobietę w spódnicy a kobietę w spodniach. Wiem to. Często jestem jedyną kobietą w spódnicy na przystanku, w autobusie, na wykładach, na ulicy - i widze ten wlepiony wzrok meżczyzn w moje nogi. Naprawdę dziewczyny , jeśli chcecie żeby mężczyźni macali was wsrokiem - załóżcie spódnice. Ja tak robię. Nie noszę mini. Noszę zwykłe spódnice, ale każda jest sexowna. Kobieta wygląda naprawdę pięknie w spódnicach, a w spodnaich.... Z tyłu, jak idze taka para, oboje w spodniach to jak dwa babochłopy.

ja akurat nie chce, żeby męzczyźni macali mnie wzrokiem...ubieram się dla siebie, sama lubie elegancję

śmieję się z tych co chodzą tylko w spodniach!!! Kobieta powinna chodzić w spódnicach. Wygląda wtedy zawsze sexownie. Ja chodziłam w spodniach, ale w lecie zawsze w spódnicach. Mam piękną sylwetkę i w spodniach też wyglądałam sexy, ale jest jednak różnica gdy mężczyzna widzi kobietę w spódnicy a kobietę w spodniach. Wiem to. Często jestem jedyną kobietą w spódnicy na przystanku, w autobusie, na wykładach, na ulicy - i widze ten wlepiony wzrok meżczyzn w moje nogi. Naprawdę dziewczyny , jeśli chcecie żeby mężczyźni macali was wsrokiem - załóżcie spódnice. Ja tak robię. Nie noszę mini. Noszę zwykłe spódnice, ale każda jest sexowna. Kobieta wygląda naprawdę pięknie w spódnicach, a w spodnaich.... Z tyłu, jak idze taka para, oboje w spodniach to jak dwa babochłopy.

Gość A ja śmiejem siem
z tych co dwa razy wysyłają:classic_cool: