Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zproblemem2

Powrót

Polecane posty

Gość zproblemem2

POMOCY! Nie wiem co robić. Dwa lata temu byłam w związku, który był dla mnie bardzo ważny. Jednak ów mężczyzna zakochał się w innej. Byłam z nim ponad 2 lata. Kilka dni temu się odezwał. Co ja mam robić? Dać mu kopa i podziękować, czy brnąć w to? Wiem, że on chciałby być ze mną znów i żałuje że rzucił mnie dla tamtej... Dziewczyny pomóżcie mi, proszę!

Nie pakuj sie w to po raz drugi. Moja przyjaciolka zwiazala sie z facetem poraz drugi, a potem znow ja rzucil. Teraz od 2lat jest w zwiazku z super facetem, a te wczesniejszy pisze, dzwoni, meczy ja nagle zeby znow do niego wrocila bo ja kocha ;/ ! nie skazuj sie na cierpienie. Powodzenia

Gość zproblemem2
ale on był super, lizał mi stopy i rowa mimo że popuszczał wodną kupką mu na buzię

Gość Strokroć dziękówfa
może cię zrani może cię nie zrani ponownie, ale zastanów się czy dałabyś radę zapomnieć o tym, co ci wyrządził kiedyś. Kochać go i ani razu mu nie wypomnieć, że cię zostawił. To trudne... przytulasz się do faceta a tu nagle pum: myśli, że on zostawił cię, nie kochał (bo zostawił) i z jakąś inną laską się miział

Gość zproblemem2
to jest właśnie największy problem. Boję się że on zrobi znowu to samo. Poza tym teraz już mieszkamy daleko od siebie. Odkąd z nim zerwałam nie potrafiłam pokochać innego...