Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megi88

problem z facetem

Polecane posty

Gość megi88

Jestem w 5 letnim związku, mieszkam z facetem od dwóch lat. Na początku związku było cudownie, przyzwyczaił mnie do ciągłego przytulania się itp. Od jakiegoś czasu więcej pracuje, jest ciągle zmęczony, i nie wykazuje takiego zainteresowania moją osobą jak wcześniej. Co zrobić, żeby traktował mnie jak dawniej? żeby zależało mu tak jak zależy mi??;/

Gość Eleeene
Maggi -a ile twoj facet pracuje godzin dziennie?

Gość megi88
jest kierowca i bardzo dużo, ale jak jest wypoczęty to też odnosze wrazenie ze zachowuje sie tak samo;/

Gość megi88
muszę sobie sama tarmosić pieroga za pomocą nowiutkiego blendera znalezionego pod choinką

Gość megi88
widze ze komus sie nudzi , swietnie sie bawisz??!

Gość megi88
widze ze komus sie nudzi , swietnie sie bawisz??!

Gość Eleeene
zapytalam dlatego , ze dlugie godziny w pracy sa zabojcze dla organizmu.Pracuje calymi miesiacami po 12-13 godzin na dobe i jestem tak zmeczona , ze nie mam ochoty na wyjscia, spotkania z przyjaciolka, zasypiam podczas rozmow z mezem na komunikatorze. Poza tym 5 lat to tez duzo czasu i czesto wkrada sie w zwiazek monotonia. Moze robcie wiecej wypadow poza miejsce zamieszkania, o ile czas pozwoli, robcie cos szalonego czasem a moze od czasu do czasu jedz z nim w trase.