sniezynka523 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Dziewczyny mam takie pytanie troche moze dziecinne pomyslicie ale dla mnie wazne. Jestem mezatka mloda moj maz jest pierwszym moim partnerem. I chcialam sie zapytac czy jesli mam 13 dzien po okresie tzw dni plodne i jak naprzyklad z mezem kochalam sie bez zabezpieczenia ale nie doszlo do wytrysku tylko na początku tak przez pare min chcielismy sprobowac bez gumy. Ale powtarzam ze to bylo jakies 5 min i nie spuscila sie we mnie. Czy jest mozliwosc ze moge zajsc w ciaze przez takie cos? Bo wiem ze przed wytryskiem wydziela sie mezczyznie taki plyn w ktorym sa plemniki ale ci ktorzy stosuja stosunek przerywany tez sie tego musza obawiac? Troche pogmatwalam to ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sniezynka523 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Boze przepraszam Za BLAD i to w temacie "współżycie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzuchilla 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Powiem tylko tyle: jesteś nieprzeciętnie głupia i za "współRZycie" się nie zabieraj bo jeszcze spłodzisz podobnych sobie niepiśmiennych kretynów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Grudzień 29, 2010 mozna zajść w ciążę w taki sposób, szanse są mniejsze niż przy normalnym stosunku do konca, ale są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilijka Napisano Grudzień 29, 2010 Tak jak piszesz, przed wytryskiem w płynie mogą znajdować się plemniki więc jest szansa, niewielka ale jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ertyuixcvbnmj Napisano Grudzień 29, 2010 Kto Cię chciał za żonę...? Jasne,że jest prawdopodobieństwo, szczególnie,że to dni płodne. Zresztą Ci, którzy "stosują" stosunek przerywany są głupi bo to żadna metoda antykoncepcji. Idź do gina po tabletki i będziesz miała spokój zamiast zamieszczać takie głupie topiki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilijka Napisano Grudzień 29, 2010 Brzuchilla wyluzuj, przecież każdy się może pomylić, przeprosiła przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale o co chodzi ? ? ? ? Napisano Grudzień 29, 2010 Brzuchilla się nie ekscytuj za bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takie jak Napisano Grudzień 29, 2010 Brzuchilla to bezmózgie Yeti, którę tylko się wymądrzają, kochana żebyś wiedziała, że nie każdy musi wiedzieć wszystko natomiast taka jak Ty chyba wie a nie potrafi odpowiedzieć tylko się wymądrzą jak jakaś idiotka hehe Swoją drogą Sniezynko523 zadałaś dosyć istotne pytanie - więc odpowiedź brzmi tak jak niektóre wyrozumiałe poprzedniczki piszą - tak można zajść w ciążę w takiej sytuacji jaką opisałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sniezynka523 0 Napisano Grudzień 29, 2010 tzn wiedzialam ze tak mozna ale jaki jest tego procet? przez pare min wspolzycia bez wytrysku. Ale nisetety tak to jaest jak czlowieka poniesie i to jeszcze po cichych dniach:) teraz tylko pozostalo mi czeka na okres jak na zbawienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghjkl Napisano Grudzień 29, 2010 NIE DA się wyliczyć procentu!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja jako ja Napisano Grudzień 29, 2010 śnieżynka, jest jakieś 30% pewności, mało, ale jest. Jeśli chcecie kochać się bez prezerwatywy, w końcu jesteście małżeństwem, to choroby weneryczne mniemam Wam nie grożą, to idź do ginekologa, aby przepisał Ci tabletki antykoncepcyjne, wówczas będziecie mogli kochać się bez prezerwatywy i nie będziesz musiała zachodzić w głowę czy jest możliwość że zaszłam w ciążę. Uwierz, to takie proste!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach