Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ragubioma:(

zrobił mi swiństwo bo go zostawiłam

Polecane posty

potrzebuje pomocy:( przez jakis czas pisałam przez internet z pewnym facetem w któeym sie zadłużyłam ...wypisywał mi miłe rzeczy i wogóle ..kiedys chciał bym mu przesłała jakies fotki to przesłałam ...ale wiem i nie poradzam tego nikomu... wykorzystał to ...załozył mi kato na portalu sexlaski ,przerobił je zrobił ze mnie na portalu lezbijke.... teraz w mojej miejscowosci jestem u kazdego na jezyku ...jesli mozecie mi jakos pomuc bede wdzieczna:(:( nie wiem co mam zrobic z tym...:(

Gość ghjkl
Zgłosić, bo to karalne.

Na początek kupimy Ci slownik żeby nie gadali, że nie dośc że dziwka to jeszcze bez szkoły :)

romanow nie badz taki w dupe uprzejmy ok zreszta nie prosiłam o takie komentarze z twojej strony...zgłosze i co myślisz ze go znajda:( on na drugim koncu mieszka a jeszcze nie wiadomo czy ma prawdziwe dane podane:( juz sama nie wiem ..zablokowali ta strone i usuneli ale co z tego jak nie sztuka założyć na czyms innym:(

Gość wcale nie koniecznie
nie zadłużyłam - a zadurzyłam . nie poradzam - a radzę Czyżby prowo ? Bo jeśli nie to na policje jazda , to karalne rozumiesz ? Tutaj nikt Ci na odległość nie pomoże .

nie chce zeby ktos sie o tym dowiedział zwłaszcza moi starsi ... po prostu nieche:( ale jak złoże to na policje to mnie tez przy okazji wysmieją... słuchaj ja juz mam jedna sprawe założona na policji mianowicie o prześladowanie przez starego gwałciciela i myślisz ze zrobili coś w tej sprawie nic gośc dalej za mna łazi jezdzi tym samym środkiem komunikacji i nic ....chodzi mi o to ze niechce miec jakiś nieprzyjemnasci z tym zwiazane

Gość wcale nie koniecznie
to co ? :O chcesz działać na własną rękę ? Masz Jego fotkę ? na pewno masz , zrob to samo .. załóż mu jakis profil gejowski cos w tym stylu .

chciałabym zrobic to samo ale moge tylko pogorszyc tym sytuacje:( nie wiem boje sie ze jeszcze załozy mi konto na facebooku czy na czys innym wystarczy mi to jak patrza na mnie znajomi :( jest mi z tym zle:( mysle ze jednak wybiore sie z tym na policje:( ale bedzie mi ciezko... a ty co zrobiłabys tak jak mowisz zalozylabys mu jakis portaj gejowski?? ale to nie jest rozwiazanie problemu

Gość niechcemisielogowac
ty zalozysz i ciebie poda na polcjie zrob to pierwsza;/ to karalne wiec nie dawaj mu przyzwolenia

nie chce mu dac tej satysfakcji robiac to samo nie nie o to mi chodzi i nie mam zamiaru tego robic co on

Gość chinota
ale głupia jesteś, swoje nagie zdięcia rozsyłać nieznajomym ???!! jeszcze bez twarzy, ale z twarzą? dziewczyno trochę myśl !! a faceta może zadzwoń na policję, czy się zajmą taką sprawą, a jeżeli nie to też zrób mu świństwo, ale może on nie był głupi i ci rozebranych swoich zdjęć nie przysyłał, dobrze zgadłam ?

to po jakiego hu** sie wypowiadasz razi cię to? to nie pisz.... po drugie to nie były nagie foty jak już coś ....ale istnieją programy do przetwarzania zdj wiec daruj sobie nie pisze tego na złość ale zamiast pomóc w jaki kolwiek sposób to dołujesz

Gość fr dhbghdfbdfds]
policja oczywiscie ze go znajdzie.. bedzie mial sprawe i albo dostanie zawiasy albo kare pieniezna. najlepiej poprosic kogos zeby go dojechal i wtedy mu sie odechce życ :)

Gość chinota
sory ale myślałam że mu wysyłałaś swoje nagie foty a jeżeli nie to pójdź na policję i zapytaj co mogą zrobić w takiej sprawie nawet jeżeli nic, to będzie zaskarżony może mu to przemówi do rozumu nie daj z siebie zrobić ofiary !!

Gość fr dhbghdfbdfds]
teoretycznie jesli masz dowody zakladasz mu po prostu sprawe z powództwa cywilnego i juz.

nie róbcie ze mnie jeszcze takiej głupiej ok..ale dziękuję po niektórym za dobre słowa i rady....