Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodziutkaWawa

SPRAWDZONY GODNY POLECENIA FOTOGRAF Z WARSZAWY

Polecane posty

Gość MłodziutkaWawa

Z całego serca polecam SUPER ZDJĘCIA ŚLUBNE. Propozycja na stronie http://www.lapiuk.cba.pl Fotograf całkowicie sprawdzony i godny polecenia. Zdjęcia z chrztu robi po 100 zł a ze ślubu po 300 zł. Niech mi ktoś pokaże kto taniej zrobi takie fajne fotki?

Gość Geminis
Jestem pod POTĘŻNYM wrażeniem kunsztu ,,twórcy tych zdjęć i autora super działającej strony.

Gość jaka róznica
Między rabatem a znizką czy ktos moze mi wyjasnic? Czy 10% znizki = 10%rabatu? JEST JUŻ NOWY CENNIK na 2011r. - zarezerwójcie swój termin !!! Ślub w okresie 1.10 - 31.12 oraz 1.01 - 31.03 -10 % zniżki !!! Ślub w inny dzień niż SOBOTA -10 % RABATU Rezerwacja terminu na rok do przodu -5 % RABATU Promocja jest stała Promocji nie można łączyć.

Gość szageszfer
rany boskie nie no teraz to już absolutna rewelacja

Gość zszokowany
Takie osoby jak ta Lapiuk powinno się usuwać z runku usług !!! - Jest więcej niż pewne że to osoba działająca na czarno i nielegalnie, inaczej pracowała by tylko na to żeby opłacić zus ! Jakości zdjęć nawet nie skomentuję...

Gość Do zszokowanego....
Kolego zszokowany mylisz się i to bardzo się mylisz. Pani fotograf działa legalnie i naprawdę ma sporo zleceń, z którymi się nie wyrabia. Widzisz nie zawsze wynajmuje się fotografa, aby mieć ładne zdjęcia. Czasami ważniejsze od zdjęć jest pokazanie rodzinie i znajomym, że ma się wynajętego fotografa. Wtedy rośnie prestiż przyjezdnych z wiosek i pipidówek do miejskich aglomeracji. Takich fotografów naprawdę jest wielu i wszyscy mają naprawdę wiele zleceń. Najgorsze w tym jest to że często udzielają się na forach internetowych ośmieszając innych fotografów.

Gość zszokowany
Ciekawe na jakiej podstawie mówisz że działa ona legalnie. Nawet w sezonie gdzie są śluby: 4x300zł - 800zł zus = 400zł. - paliwo = 200zł, - płyty (odbitek pewnie nie ma), podatek, prąd = 100zł. (Jak ma księgową to dochód wychodzi nawet poniżej zera) A te 100zł nie pokrywa amortyzacji nawet taniego sprzętu. Czyli rozumiem że ta osoba pracuje legalnie i poniżej kosztów ???

Gość ehhhhm
znalazłam n tej stronie jedno w miarę ładne zdjęcie. Reszta - bez komentarza. ok, sama może zrobiłabym podobne, tylko, że ja nie robię fotografii za pieniądze. I nie ma tu różnicy czy będzie za 300 czy za 3000 - jakiś poziom powinien być jednak utrzymany.

Gość żałośc
Tyle że ta pani nie jest tylko fotografem ślubnym;-) robi też inne imprezy. Inna sprawa, że jakość jest tak fatalna,że nie warta żadnych pieniędzy.

Gość Do zszokowanego
oj zszokowany teraz to ja jestem tobą zszokowana. W jakich ty realiach żyjesz? Wystarczy że pani fotograf pracuje gdzieś na etacie i tam ma płacony ZUS a jako fotograf jest na ryczałcie. Opłaty które oddaje Państwu za swoją działalność oscylują w granicach 200 zł miesięcznie. Czyli ma zysk.

Gość jasne ze ma zysk
Jak sie dobrze postara i nic z tego nie pojdzie jej na zycie to w 3-4lata usklada na lustrzanke z Media-marktu :) pozniej jeszcze rok, dwa i usklada na obiektyw z tego samego sklepu :)

Gość Do poprzednika
Ja przed Świętami kupiłem w Saturnie to taki sam sklep Jak MM aparat Canon Eos 1D Mk IV. Czy twoim zdaniem jest to jakiś słaby sprzęt bo został kupiony w takim samym sklepie jak MM? Optykę posiadam tą samą co miałem przy Mk III. Myślcie ludzie co piszecie bo sami się ośmieszacie.

Gość jasne ze ma zysk
a Ty sie naucz czytac miedzy wierszami :)

Gość Moje trzy grosze do tematu
Co wy chcecie od tych zdjęć, wcale nie są takie najgorsze. Widziałam gorsze za wiele większe pieniądze. Przynajmniej osoby na zdjęciach są rozpoznawalne w przeciwieństwie do zdjęć które robią inni uznani fotografowie. Szkoda że tylko strona swoim wolnym działaniem zniechęca do oglądania zdjęć.

Gość ehhhhm
zdjęcia zdjęciami, ale te błędy ortograficzne na stronie to już w ogóle przejaw braku szacunku do potencjalnego klienta:/

Gość Efg
O kurde, to maja być profesjonalne zdjęcia?

Gość Madziaak
To chyba jakaś pomyłka z tymi zdjęciami? Jednak czym więcej stron przeglądam tym więcej widzę takich zdjęć.

Gość ullallalla
http://img441.imageshack.us/i/abeztytuu.jpg/ od razu widać ten profesjonalizm, nie no chyba sobie do ulubionych dodam tę stronkę, bo jeszcze nie daj Boże zapomnę adresu do mojego ślubu, a wtedy gdzie znajdę drugiego tak solidnego, kreatywnego i uzdolnionego fotografa??

Gość bezia
Dziwne że na stronie nie ma żadnych zdjęć z kościoła, urzędu, sali weselnej. Ale błędy ortograficzne rzeczywiście pierwsza klasa ... podstawówki:):):)

Gość efgh
takich stron i firm jest masa...... Co dziwniejsze mają mnóstwo zleceń i to z polecenia.

Gość Przynajmniej
Ta pani fotograf przynajmniej na swojej stronie nie kłamie. Gorszych zdjęć już chyba nie może zrobić tak ze jedynie zdjęcia mogą być lepsze. Wielu tych ,,uznanych" fotografów ma piękne zdjęcia na swojej stronie a w rzeczywistości robią zdjęcia na poziomie naszej pani fotograf.

Gość do przynajmniej
To co piszesz są to dziwne i powielane na forum stereotypy. U fotografów z wyższej półki zawsze (nawet na żywo) możesz zobaczyć całościowe materiały - często nawet z kościoła czy sali weselnej gdzie będziecie mieli ślub. To co napisałaś to szukanie pretekstu /usprawiedliwiania do zatrudnienia tak marnego usługodawcy. PRAWDĄ JEST że jedyny możliwy ku temu powód to mega niska cena.

Gość Przynajmniej
Czy ktoś mi wyjaśni co znaczy to pojęcie ,,fotografowie z wyższej półki"? Czy chodzi o fotografów którzy inwestują sporą kasę w reklamę i tworzą fora internetowe na których robią sobie dobrą prasę? Czy chodzi o fotografów gdzie fotograf kreuje poprzez fora internetowe udziwnioną modę na zdjęcia nie zawsze pasujące jako pamiątka ze ślubu? Czy może chodzi o fotografów gdzie młoda para jest tylko dodatkiem do zdjęcia?

Gość fap fap
fap fap fap

Ale co to znaczy, że zdjęcia są udziwnione i nie pasujące do ślubnych? Co to znaczy, że młodzi są tylko dodatkiem? Przecież dzień slubu to nie tylko młoda para ale też wszystko co się dzieje dookoła i detale pieczołowicie przygotowywane! Zabiłabym naszych fotografów gdyby tylko nam robili zdjęcia no bo ile można mieć zdjęć tylko siebie samych? W dniu ślubu czas tak szybko leci i umyka nam tak wiele rzeczy, że ja chciałabym je później widzieć na zdjęciach! Poza tym czy każdy musi mieć takie same zdjęcia ślubne? W tym samym stylu? A jak sąinne to już udziwnione? A zdjęcia polecanej pani fotograf... masakra...

Gość do lajeczki
lajeczka a jak by podobały ci się zdjęcia gdzie młoda para na wielu zdjęciach jest fotografowana od tyłu lub bardzo z boku? Jak by ci się podobały twoje zdjęcia gdzie głównie widać budynki a ty jesteś taka malutka. A może wolisz zdjęcie w zrujnowanej fabryki gdzie 80% planu to brudy, zdewastowane ściany filary a ty jesteś gdzieś daleko. To, co opisałam to właśnie ta górna półka naszych rodzimych fotografów ślubnych. Oczywiście wszyscy mają piękne strony z mocno poprzebieranymi zdjęciami gdzie prawdy nie uświadczysz.

Gość ehhhhm
ale żaden fotograf "z górnej półki" nie zrobi wyłącznie zdjęć detali i pary młodej od tyłu. Są różne zdjęcia - i takie bardziej "artystyczne", i dodatki, ale również sporo zdjęć gdzie jednak para młoda jest w centrum. Właśnie ta różnorodność jest ceniona, ale jak widać nie przez wszystkich doceniana. A fotograf który robi wyłącznie zdjęcia butów panny młodej :P nie powinien się nazywać fotografem z górnej półki.

Gość p-a-t-i
jeżeli chodzi o warszawę mogę polecić fotografa, z którego usług skorzystaliśmy na własnym ślubie i weselu. www.fotografslubnywarszawa.com Studio Łukasz Kwapień - Doskonała jakość zdjęć i uchwycenie chwili :)