Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kala1010

to może być ciąża?

Polecane posty

Gość kala1010

Hej wam! Pytanko mam... czy ból podbrzusza i pleców na dole są objawem wczesnej ciąży? Termin okresu dopiero za jakiś tydzień Jak myślicie?

Gość starkilaka
raczeje nadchodzącego okresu!!!!!

Gość kala1010
aż tydzień wcześniej? może... ale nigdy tak nie miałam

Gość malinowa czekoladaaaa
wkręcasz sobie ciąze to raczje na okres ja tez czasem mam tak a nigdy tak nie mialm ile masz lat? starasz sie o dizecko? to raczej nie sa objawy na ciąze za wczas

Gość kala1010
Jakos specjalnie się nie staram... po prostu się nie zabezpieczamy. Mam 26 lat jestem mężatką także ciąża to dla mnie żadna tragedia :)

raczje to bede objawt okresu napewno!!! ale poczekaj spokojnie do dnia spodziewanej @

Gość kala1010
tez tak mi się wydaję... tylko zdziwiło mnie to bo zawsze objawy na okres miałam dzień przed albo nawet w dniu spodziewanej @. Tym bardziej ze w tym miesiącu stosunki przerywane i to w dni niepłodne

nie sadze zeby to byla ciaza napewno nie!!!!wiec pozostaje ci czekac dspokojnie do @ sam piszesz ze nie zmartwilabys sie wiec chyba nie masz wyboru a na sile tez niema co sobie wkrecac wiem cos otym

Gość kala1010
dokładnie to mi pozostaje. czekać! nie wkręcam sobie nic bo przecież nawet się nie staramy o dziecko to na pewno objawy zbliżającego się okresu :D

czesc mam pytanko moja kumpela miała okres 27-28.12.2010 ( dokładnie niepamieta czy 27 28 ) trwał 3 max 4 dni odbyła stosunek ze swoim facetem 5 i 6.01.1011 i tu rodzi sie pytanie czy mogła zajsc w ciaze. bardzo by chcieli miec juz dzidziusia. mówiła ze ja jajniki bola czy jest mozliwe zapłodnienie?? czekam na " normalne " odpowiedzi