Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszolomiona_ona

Co o tym sadzicie??????

Polecane posty

Gość oszolomiona_ona

Juz sama nie wiem czy bardziej nie moge sie nadziwic czy przestac sie zloscic gdy patrze na nasz nowy wspanialy swiat. Jest pelen wielu perspektyw prawda????? Kilkanascie lat temu masowe dzieciorobstwo..... teraz bieda.... NIe wiem jak nawiazac do tego ze nienawidze kochajacych tatusiow, pseudo kochajacych.... nie jestem pelna nienawisci do swoich rodzic ale jak to wszystko wyglada? Codziennie widze jak rodzice odwracaja sie od swoich dzieci na rzecz nowych partnerow czy kolejnych nowych rodzin .... A my mlodzi nie jestesmy wstanie nic zrobic.... Ostatnio w sadzie uslyszalam ze alimenty mi sie nie naleza bo jestem wstanie zarobic sobie na czarno osiemset zlotych i to nic ze sie ucze..... Oczy wyszly mi z orbit..... Wiec jak ten swiat bedize wygladal jezeli jako dorosli bezkarnie mozemy robic sobie dzieci i bezkarnie je porzucac po osiemnastym roku zycia??????

Gość biale skarpetki
jezeli sie uczysz zaocznie albo dziennie w prywatnej szkole nie orzysluguja ci alimenty jezeli jestes w panstwowej szkole albo na studiach dziennych na panstwowej uczelni przyszluguja ci alimanty