Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehloowa

Sylwester - problem

Polecane posty

Gość ehloowa

Nie mam gdzie z chłopakiem spędzić Sylwestra! Moje mieszkanie "studenckie" zajęte, u niego mama z ścianą... nie lubimy imprez, tańca i alkoholu... i nie mamy dużo kasy co i gdzie możemy robić? :O help

Gość nikt ze znajomych
niczego nie urządza? No i zawsze możecie iść na jakiś rynek! :-D

Gość ehloowa
nie znoszę też żadnych domówek itp. wiem jestem dziwna ale co zrobić :P? Jest mi z tym dobrze... rynek byłby jakąś opcją ale boję się petard i długo nie wytrzymam na mrozie... Myślałam o jakiejś operze itp. ale bilety drogie :(

Gość ehloowa
ach gdybym miała wolne mieszkanie to zrobilibyśmy romantyczną kolację z toastem... a tak nici bo mój musi prowadzić auto... a tak by został na noc...

Pewnie nawet on nie chce z tobą spędzać sylwestra, gdyby chciał to coś by wymyślił, pewnie jesteś zaniedbaną, utóczoną szarą myszom, która nie wie co to makijarz i szpilki

Gość ehloowa
przynajmniej przy was nie odstaję :D haha a tak na serio to on mnie zaprasza do siebie ale w mieszkaniu będzie jego mama... na co dzień ok ale w Sylwestra...

Gość wynajmijcie sobie motel
jak w filmach o kochankach ;) - niedrogo, za 200 zł a więc tyle co niedrogi bal sylwestrowy można mieć przytulny pokoik dla dwojga i robić tam co chcecie.

Gość ehloowa
hmm ten motel ciekawy :D ... moze jeszcze jakieś propozycje?

Gość niechcemisielogowac
kurde my czasem spimy w hostelu za 30zł:P nie myslce ze to jakas melina:p normalny hotelik z superwarunkami lazienka tv kablowka i netem

Gość stopa dla kaczora
a my z narzeczonym mamy taki pomysł....'zaliczamy' kolejne dobre hotele w Wawie, w sumie mamy wolną chatę i jesteśmy z Wawy więc znamy okolice ha ha ale nocka w Westinie na najwyższym piętrze i w Mariocie w apartamencie lux to jest fajna sprawa! oszczędzamy troszkę tuż przed sylwkiem i tyle, mamy w nosie pseudo domówki i sterczenie na koncertach na żywo które okazują się mniej fajne niż to co potem pokazują w tv:( w tym roku zaliczamy Sheratona i czekamy na wrażenia z pobytu:) każdy powinien sam wybrać taką formę zabawy jaką chce ...

Gość dziwna89
też spędzam sylwka z chłopakiem u niego w domu, mamusia prawdopodobnie też będzie ale nie przeszkadza mi to przecież po północy pójdzie spać :D

Gość Agniesia15
Jedźcie autostopem w romantyczną podróż do Zakopanego! :D Ośrodek Start co roku organizuje super 5-dniową imprezę sylwestrową. Byłam tam rok temu z chłopakiem i było naprawdę fajnie! Pokoje zawierają TV i wszystko co najlepsze! Posiłki wliczone są w cenę pobytu. Poza tym może również zwiedzić Zakopane podczas przejażdżki kuligiem! :) Super miejsce, super impreza. Musicie tam być! Po więcej informacji zapraszam na www.start-zakopane.pl Naprawdę warto! :)