Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marekrk

Male powodzenie u dziewczyn pomozcie :(

Polecane posty

Gość Marekrk

Czy moge byc atrakcyjny?Jeszcze nie mialem dziewczyny, jestem niesmialy, nawet nie wiem jak jakas poznac, jak zagadac. One same nie zwracaja na mnie uwagi. Darujcie sobie glupie komentarze z gory dziekuje. http://www.voila.pl/165/pknt3/index.php?get=1&f=1

Gość Marekrk
Mam 27 lat

Gość Marekrk
i jestem gejem

Gość Marekrk
nie interesuje mnie twoja orientacja dziecko czekam na rady dziewczyn

Gość radarrrttt
zdjęcie wygląda na stare, podejrzewam, że nie Twoje

Gość Marekrk
nawet faceci już nie zwracają na mnie uwagi pomocy, proszę

Jesteś gejem i szukasz dziewczyny? Wizyta u fryzjera - to po pierwsze. Poradzi Ci jaką dobrać fryzurę. Ja obstawiałabym krótkie, bo takie lubię, ale może fryzjer dobierze inną, np. lekko za ucho? Oceni stan włosów, zobaczy kształt twarzy itd. Po drugie: zmiana ubrania (oceniam tylko po zobaczeniu zdjęcia) na bardziej luzackie. Poszukaj w sieci stron o stylistycznych metaforach - na pewno są takie dla mężczyzn jeśli są dla kobiet. Po trzecie (czego po zdjeciu nie widać, ale na wszelki wypadek): zdrowy, szeroki uśmiech. Po czwarte: wiedza - najlepiej ogólna na różne tematy. Po piąte - pasja: mężczyzna musi mieć swoje hobby, swój świat. Po sżóste najważniejsze: kultura wobec dziewczyn. Nie daj sobie wmówić, że chamscy są super. Kultura języka, przepuszczanie w drzwiach, pomoc w zakładaniu płaszcza/kurtki itd. zwracają uwage bardzo na plus. I wreszcie - chyba od tego powinnam zacząć: wiara w siebie. Jeśli bardzi Ci jej brak pomyśl sobie tak: mam zadanie aktorskie: mam być pewny siebie (oby nie za bardzo pewny!), dam radę. To działa!

Gość Karina*
Poszukaj sobie troche starszej. Jej to bedzie schlebiac, ze ma mlodego kochanka, poduczy Cie, Ty nabierzesz pewnosci siebie i potem na podboj swiata! ;)

Gość Marekrk
Mała_1977 dziekuje bardzo za rady. Jakis dzieciak pisal, ze jest gejem nie ja. Pewnosci siebie mi brakuje, boje sie kompromitacji, odrzucenia to jest silniejsze.

Może jakieś płyty motywacyjne ? :) http://www.youtube.com/watch?v=tA7-3FKF-lE Mimo, ze to akurat jest z serialu to sama idea istnieje naprawdę :) Musisz znaleźć pierwotnego ja, Take it :D TAKE IT :DD Mnie to w każdym bądź razie zmobilizowało do zdania egzaminu przed Świętami. Odnalazłem pierwotnego ja, zarwałem noc i po prostu wziąłem to zaliczenie i mam spokój :) Po pierwsze mobilizacja i odnalezienie motywacji, potem to co napisała koleżanka wyżej.

Gość Marekrk
Karina* to starszych to juz w ogole brakuje mi smialosci (moze to i dobry pomysl ale jak :()

Gość Marekrk
tak wogule to lubie trans i homo zreszta jestem gejem bo mam krzywy ryj

Gość Karina*
Ladna dziewczyna z agencji tow. moze rozwiazac Twoj problem.

Gość Marekrk
Brzydze sie na sama mysl o prostytutkach :(

Gość Marekrk
a może przeżyc swój pierwszy raz z panem

Gość Marekrk
Nie mogl bym tego zrobic z prostytutka, i bardziej niz sexu mi potrzeba zwiazku

Gość dziuniaaa123
to kup sobie pieska, on cie będzie kochał bezinteresownie, takiego jakim jesteś. P.S. Facet otwórz się.

Na pierwszym miejscu wzialbym sie u Ciebie za wygląd. Przedzialek jest zabardzo pedalski, musisz sciac wlosy, albo isc do fryza- tam Cie dopilnują. Nie wiem jak sie ubierasz na codzien. Jezeli masz same jeansy, swetry tylko takie, jakie wyszly z mody w latatch 70'tych to je wywal, jeansy kup sobie z przetrciami, jakies dresy:) ubieraj sie tez na sportowo, a zobaczysz, pewnosc siebie bedzie na plus. Fakt, zeby z tego stanu w ktorym jestes teraz miec dziewczyne, to musi jeszcze wody uplynac, ale wiadomo, malymi kroczkami a cos osiagniesz

Gość gość
A wiesz jak ja zdobyłem swoją dziewczynę podszedłem do niej i powiedziałem podobasz mi się chcesz być zemną ? A ona odpowiedziała Tak. No i proste, jednak przedtem utrzymywałem z nią dobre relacje takie z lekka przyjacielskie. Nie zdobył bym się na taki tekst gdyby nie pomoc feromonów ze strony pherowin.pl , od kiedy ich używałem ona zaczęła na mnie patrzeć jak na kogoś więcej niż tylko przyjaciela. Tak czy inaczej jak na razie jesteśmy ze sobą.