Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRZY PRAWDY O RZĄDZIE TUSKA

TRZY PRAWDY O RZĄDZIE TUSKA

Polecane posty

1.Pierwszy rząd , który rządzi na umiejętnie podsycanej wrogości do PIS oraz na elementach sprytnie skonstruowanego, pozytywnego przekazu medialnego. 2.Pierwszy rząd, który skutecznie jak dotychczas utrzymuje dobre samopoczucie wśród swoich sympatyków. 3.Pierwszy rząd, który w tym dzikim kraju' utrzymuje niesłabnące poparcie zadłużając kraj i każąc nam za to płacić, nie proponując nic w zamian.

Gość trener Wiesław Jarząbek
Aby Polska rosła w siłę należy ustanowić więcej świąt i dni wolnych od pracy, jest Trzech Króli, niech będzie jeszcze czterech i pięciu, oddawać wolne dni za soboty, poniedziałki i środy, w które wypadają święta. Od dawna wiadomo, że blokady, strajki oraz najdłuższe weekendy są podporą Narodu, płynie z nich bogactwo i dobrobyt. Gdyby tak zamknąć zakłady, przestać handlować w soboty i niedziele, a także wydłużyć urlopy do 60 dni i skrócić wiek emerytakny do 35 lat, to wtedy będziemy mieli tylko autostrady, niesamowitą infrastrukturę, a Japończycy przyjadą do nas uczyć się gospodarować.

1.Nie mam matury. 2.Mam tylko 160 cm. 3.Mam wągry.

1 Rządzić głupkami nie każdy potrafi 2 Rządzić w dzikim kraju nie każdy potrafi 3 Trzeba być dobrym specem żeby zarządzać domem wariatów z 37,5 mln pacjentów + Jarosław Kaczyński