Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tabletki na kaca

Moja dziewczyna smieje się i komentuje innych ludzi na ulicy, wkurzające to jest

Polecane posty

Gość Tabletki na kaca

Od zawsze była taka troche arogancka i wysmiewała się z większosci ludzi. Nie przeszkadzało mi to ale kiedy idę z nią ulicą to ona komentuje ubiór i wygląd wszystkich przechodniów. Co chwile słyszę tylko: hehehe zobacz na jej morde hehehe myśli że jak kupiła sobie nowe buty to jest ładna z takim ryjem. albo hehehe ale ten stary dziad ma czapke kupie ci taka. Była też sytuacja ze wracaliśmy autobusem i niedaleko nas siedziała jakaś dziewczyna która miała niekształtny nos. Moja dziewczyna nie potrafiła wytrzymac ze smiechu. Smiała sie cala droge dopóki nie wysiedlismy. Cały czas tylko mówiła patrz na nos patrz na nos hehehe. Czy to jest normalne zachowanie? Czemu ona tak robi?

Sama pewnie ideałem nie jest i nadraba arogancja i prubuje sie leczyć z kompleksów poniżając innych i wyśmiewając się z nich.Ja bym nie chciałą być z kimś takim :/

Gość 24 smutki na dobę
nie to chore zachowanie jak u jakiejś gówniary, a nie prawdziwej kobiety

Gość Fanka__Tolkiena
;D tragedia, nie lubię takich ludzi

Gość annnnnnn
robi tak bo w ten sposób leczy swoje kompleksy, ale normalne to nie jest...tak się zachowują dzieci z gimnazjum i to nie wszystkie..

Gość Tabletki na kaca
W sumie mamy dopiero po 18 lat. Moje inne koleżanki tez czasem coś w tym stylu powiedzą ale nie o kimś kogo nie znaja i widzą tylko na ulicy.

Gość pieśń radosna
smutne to... dziwię ci się, że jesteś bierny w tej sytuacji, ona nie ma kultury po prostu, wstydziałabym się z nią pokazywać, to zwykła prostaczka

Gość eldooooooo
autorze, skąd jesteś?

Gość Tabletki na kaca
ładna jest i ogólnie ma jakiś taki urok w sobie... :D

Gość Tabletki na kaca
Ze Śląskiego... :) a co?

Zostaw tą głupią szmatę. Wpędzi Cię w końcu w jakąś nieprzyjemną sytuację. Podam Ci taki oto przykład: Byłam z chłopakiem w parku, pokłóciliśmy się i ja zmierzałam szybkim krokiem do domu. Szła jakaś szmata z chłopakiem i mnie bezczelnie wyśmiała i jeszcze pokazała chłopakowi. Więc wróciłam się i dałam jej w pysk, na co jej chłopak stanął w jej obronie i zaczął mnie szarpać.d Ten właśnie moment zobaczył mój chłopak, który szedł za mną. Domyślcie się sami, co stało się z chłopakiem tej kretynki. Przykładów można by mnożyć. Na pewno prędzej, czy później oberwiesz za tą kretynkę, gwarantuję :D

Gość eldooooooo
bo myslalam ze mowisz o mojej koleznace. ale jednak nie ;]

Gość zenobiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
leczy kompleksy...smutne..

Gość a dlaczego JEJ
tego nie powiesz?

Gość Tabletki na kaca
Mówie jej ale ona to komentuje tekstem: eee wyluzuj przecież to są podludzie, zero szacunku dla takich zer... hehehe Cóż mogę poradzic?

Gość szkoda mi takich pustaków
Jak ja bym szła z chłopakiem i skomentowała nos czy twarz jakiejkolwiek osoby, która przechodzi obok to gwarantowane, że moj chłopak nie odezwałby sie do mnie! Całe szczęście jesteśmy wartosciowymi ludźmi, nie pustakami. Więc ty kolego pomyśl również nad swoim zachowaniem.

Gość szkoda mi takich pustaków
strzelić jej w pusty łeb, albo wejść do pierwszego lepszego sklepu i kupić lustro i skwitować tym, że jeśli uważa że jest idealna i pusta gówniara uważa się za lepszą od innych to niech sobie znajdzie idealnego faceta, bo ty sie np. za takiego nie uważasz