Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam zeza

ZEZ

Polecane posty

Gość mam zeza

Witam ! od małego mam zeza nosze okulary żeby go zasłonić teraz mam 16 lat kiedy byłem młodszy nie przejmowałem sie tak bardzo tym a teraz sobie zdałem sprawe ze nie moge szczesliwie zyc tak dalej chce cos zmienic. I nie mowcie mi ze zez nie spowoduje utrunienia w poznawaniu ludzi dziewczyn itd. Bo jak tu komuś spojrzeć w oczy kiedy boisz sie ze zrobisz zeza i ktos cie wysmieje. miałem miec niby operacje ale w koncu nie bylo bo mi rodzice powiedzieli ze mam za malego zeza teraz wydaje mi sie ze mnie oklamali po prostu sie nie zgodzili na operacje no ale trudno pewnie sie o mnie bali. No i wlasnie niedawno bylem u okulisty nowe okulary i szkla i nawet w nich mam zeza rano taki niewidoczny wql ale wieczorem jest zal.pl jak tu umowic sie z kumplami czy z dziewczyna ?. Może jest tu ktos kto sie zna na tym a moze jakis specjalista. wizyte u okulisty mam za pol roku a teraz nie wiem może znów zacząć ćwiczyć oczy zasłaniac dobrze widzące, a może jakieś witaminy ? Czy operacje na zeza sa na fundusz do 18 roku zycia ? I czy to prawda że im sie jest starszym to szanse na wylecznia zeza operacyjnie sie zmniejsza. Dziękuje wszystkim kto mi pomoże

Gość zez
nie wiedziałem, że to tylko dla kobiet forum

Gość mam zeza
Nikt nie odpisze ? ;(

Gość Ameliaaaaaaa
bierz Klarin z luteiną, dwie tabletki dziennie cwicz oczy ..... wez jakis dlugopis mazak lub cos innego w jaskrawym kolorze, ustaw przed soba w odleglosco ok 30, 40 cm .... patrz oczyma na ten przedmiot i powoli zblizaj go do siebie az do czubka nosa , caly czas nie spuszczaj z przedmiotu wzroku..... powterzaj to kilkanacie razy dziennie

Gość mam zeza
Dziękuje za odpowiedz :) zaczne ćwiczyc może coś to da