Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EnDevil

Dominacja w łóżku

Polecane posty

Gość EnDevil

Otóż, mój facet poprosił mnie abym go zdominowała w piątek. Sęk w tym, że wolałabym go zdominować mając przydatne do tego zabawki (kajdanki, opaski, bicze, pejcze itd.) ale do piątku tego nie załatwię :/ a on dał mi ultimatum... Będę mogła to zrobić tylko i wyłącznie w Sylwka (niestety nie podoba mu się zbytnio zabawa w "Ja mam tu władze" xD ). Macie jakieś pomysły i scenariusze dotyczące tej całej dominacji? czy mam sobie odpuścić?

Klamerki drewniane-dostępne w każdym hipermarkecie. Skombinuj jakiś sznur, tylko poczytaj najpierw jaki to powinien być sznur. Ewentualnie jakiś szal, apaszka, ale to już jakieś takie waniliowe zdaje się być. Wosk ze świecy. Pasek. Ja mam na przykład taką drapaczkę do pleców, która ma dosyć płaski koniec-czasem dostaje nią klapsy ;) Rozejrzyj się po domu i pomyśl co mogłabyś wykorzystać.

Gość zenobiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaknebluj go majtkami:P

Gość manianowak
wejdz sobie na stronkę www.erotyzmoczamikobiet.pl tam na pewno znajdziesz jakąś inspiracje do tego jak go zdominować, ja polecam sznurek i kostke lodu

Gość gość
lubie dominowac facetow oni sa takie ulegli wobec mnie

Gość puszysta wiola
ja jestem kobieta o sklonosciach dominy i zawsze na poczatek spotkania wykonuje delkatny striptis, a jemu kaze sie rozebrac do naga i wtedy ja jego obserwuje jak on sie podnieca , siadam w fotelu w rozkroku i kaze mu sie patrzec na moja myszke i sie podniecac ale ja jego poniety kontroluje i przerywam , faceci sa wzrokowcami to tez musza sie napatrzec na moj wyglad sposob chodzenia , poruszania sie i moj zapach , to tez zawsze stosuje perfumy na moje cialo a szczegolnie na moja myszke ma to im zawrocic w glowie . ja musze stworzyc takie warunki erotyczne zeby facet pożądal mnie caly czas a stosunek to dopelnienie tej wartosci , zawsze mowie mu ze teraz sie zabawimy w rozne gry erotyczne co on sie na to zgadza bardzo chetnie i na poczatek podniecam go bardzo mocno i wiaze mu jadra tak zeby jego k***s stal caly czas i byl na mnie napalony mocno , facet czesto podniecany i przerywano mu te pdniecenia przy zwiazanych jadrach powoduje to u niego stopniowo ból jąder co w dalszych zabawach jest skłonny zrobić wszystko dla mnie i oto mi chodzi zeby stał sie uległym wobec mnie , to tez dalej zabawiam sie moimi wibratorkami co pomało penetruje mu jego o***t , co on sie staje mi pomalu oddanym psemem i suka , t o tez zakladam na swoje biodra penisa i zaczynam nim g****ic swojego pieska , lapiac go za wlosy ,mowiac mu ze teraz jest moim psem i suka i musi byc tylko mi oddany na co on wyraza zgode , tylko mowi zebym nie mowila nikomu co ja na to to musimy zlozyz sobie slubowanie ze jestes teraz dla mnie oddanym psem i suka i bedziesz tylko dla mnie , i akt slubowania oddaje mu do kielicha moj zloty deszcz i kaze mu to wachac****ic pomalu jezyczkiem jak piesek i sie tym podniecac , co on to wykonuje na moje zyczenie , to jest wspaniala zabawa erotyczna ze ja decyduje kiedy on ma osiagnac orgazm , lubie ponizac facetow a zarazem czerpac z tego przyjemnosci zawsze oni musza mnie zadowolic tak jak ja sobie zarzycze , facet bardzo napalony podniecony i ktory pożąda mnie to zrobi dla mnie wszystko , wiem z moich spowiedzi facetow ze lubia zeby kobiety chodzily w obcislych leginsach i krotkich spodniczkach a po domu bez stringow i co jeszcze na dodatek podnieca ich kolczy zalozony na gorze lechtaczki . sprobujcie tego to zaden facet sie wam nie oprze , w domu przezywaja monotonosc sexu i to ich nudzi poszukujac coc nowego ?

Gość gość
Kotlet odgrzany z przed kilku lat

Gość gość
Odgrzany, ale dla wielu kobiet ciągle aktualny. Niestety nie każdy facet lubi, kiedy się go dominuje i można dostać tylko czasami jedną taką noc, jak się wyjątkowo zgodzi.

Gość Natalia1999
Dominacja nad facetem to nie moja bajka. Ja lubię jak mnie facet przyciśnie, sponiewiera czasem poniży. Muszę mieć przewodnika. Znalazłam niedawno bloga www.badzposluszna.tumblr.com i tak sobie go przeglądam. To jest dokładnie to czego oczekuję od faceta.

Gość gość
Ja tylko dominować w łóżku potrafię i nie ma facet innej roli jak dominacja

Puszysta wiola, niezły hardcore.Chociaż dla mnie striptiz przed facetem nie jest elementem dominacji tylko uwodzenia. Natomiast wiązanie jąder i złoty deszcz.. nieźle.. Kredek, czego ja się tu dowiaduję... ;) Może trafisz na taką, a wtedy otworzą się wrota do takiej perwersji :P

Gość gość
Co Wy z tą dominacją? Widzę wszędzie szukam dominy, szukam dominy, facet odda się pani, chcę być zdominowany itp. itd.? Czyżby współczesny objaw pantoflarstwa i kastracji mężczyzn? Posłuszne pieski bez jaj?

Gość gość
Całkowicie zgodzę się z tobą wcześniej pisałem że to facet zawsze powinien dominować

Gość gość
Macie jakieś pomysły i scenariusze dotyczące tej całej dominacji? czy mam sobie odpuścić? nie mamy pomysłów, odpuść sobie jak masz ochotę

Gość gość
To zależy co kto lubi

Gość gość
Chamu, to ty? reguły pisania na forum się zmieniły.Jeśli wpiszesz nick zawierający słowo uznane przez skrypt za niecenzuralne, to treść postu pójdzie się jebać (a w nicku będziesz miał wygwiazdkowany fragment)

Gość gość
No ba, że to ja :D Się odzywasz na: lubiemlodsze@10g.pl ;)

Gość gość
Chamu, jak fajnie... Zostaniesz z nami?

Gość Naczelny Cham Kafe
Pewnie tak...do czasu aż znajdę kolejną do rżnięcia :D

Gość gość
A nie wiesz czemu Perwersja przestała tu pisać? :(

Gość gość
Lubię dominować i uważam że kobieta zawsze powinna być uległa

Gość gość
Faceci, którzy marzą o byciu zdominowanym przez kobietę to jacyś wykolejeńcy życiowi o zaburzonej orientacji seksualnej.

Gość gość
też jakoś sobie nie wyobrażam żebym miała zdominować swojego faceta ale na odwrót mmm jak najbardziej! Generalnie w tym temacie uważam że to facet powinien robić z kobietą co zechce a ona się mu oddawać. Specjalnie nawet kupiłam ostatnio http://freetaboos.pl/uprzaz-z-kneblem-p-1766.html swojemu misiowi na urodziny a on już wie o co chodzi :) szanujemy się i kochamy ale seks to inna sfera moim zdaniem gdzie trzeba czerpać co się chce!

Gość szukam Dominującej Pani
Ja w życiu jestem uparty, ale w sferze erotycznej seks mnie nie kręci, a jedynie uległość z mojej strony, której elementy chciałbym przenieść na życie codzienne w układzie femdom. Marzę o Dominującej Kobiecie i docelowo związku femdom. Marzę o byciu karanym laniem za nieposłuszeństwo, o lizaniu kobiecych stóp i oddawaniu się kobiecie ze straponem czy bycia przez Nią zmuszany do lizania miejsc intymnych czy nawet zabaw typu pissing. Jestem starym kawalerem, bo nie mogę znaleźć Kobiety, która byłaby zainteresowana takim związkiem czy układem ze mną, pomimo że jestem samotnym i wykształconym kawalerem z dobrą pracą z Trójmiasta, bez partnerki, żony lub dzieci, chociaż mam już 43 lata. Jeśli znajdzie się Kobieta, którą pociąga układ czy związek femdom i nie mieszka zbyt daleko od Trójmiasta to bardzo chętnie taką Panią poznam. Mój adres email to: niewolnik30dlaPani@op .pl