Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

czy oplaca się kupić frytkownice?

Polecane posty

czy naprawde frytki sa duzo lepsze? no i jakiej firmy najlepiej taka frytkownice i jakie frytki sa najsmaczniejsze tj jakiej firmy?

Gość pieśń radosna
jeszcze jeden grat w kuchni, ale jak masz miejsce...

Gość poruszenie_W_bokserkach
nie lepiej w patelni głębokiej smażć?:P

a czemu? powiem szcerze, ze mi srednio smakuja te z piekarnika. jakies suche sa i czuc w srodku takie nie wiem co! z kolei te co sie bierze w knajpach sa smaczne, a gdzie oni je robia? no we frytkownicy !

Gość yuy6767
Warto, fryty sa smaczne (tylko polecam je odsączyć na ręczniku papierowym). W wyborze sprzętu Ci nie pomogę, bo sama mam starą, więc nie znam się na nowych modelach. W każdym razie jeśli lubisz frytki - kup ją. Fryty sa chrupiące na zewnątrz i mięciutkie w środku. Pyycha :D

zawsze robiłam frytki w mikrofalówce ale wtedy skóra z ziemniaków jest źle dopieczona..poradźcie mi coś..

OOO germanota! to tobą mnie straszyli! A wiesz ja też sypiam ze sowim psem ale nie jestem spaślakiem tak jak ty :)

nie sypiam z psem , nie wiem nic o Twojej wadze , z Twoich wcześniejszych wypowiedzi wynika że nie jesteśpartnerką do dyskusji ze mną , opuszczam topik

A właśnie że jestem partnerką do dyskusji! znam wszerz i wzdłuż temat "jak korzystać z solarium" i wiele innych. o makinjażu też.

Gość warto warto
tylko poczytaj opinie na ceneo Ostatnio kupiłem mojej pani na prezent taką z wyjmowanym pojemnikiem na olej - bardzo dobre rozwiązanie, bo mam tez taką z nie wyjmowanym i mycie jej to trochę hardcore A frytki z oleju smakuja inaczej niz z patelni czy piekarnika :)