Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uparta ostryga

kto chce spędzić ze mną sylwestra??

Polecane posty

Gość Lllllllllllllaaat
Dobra, już nie zamęczam autorki. Dodam, że w Psku też można kogoś spotkać na rynku. I ostatnie- nie wklejaj swojego zdjęcia tu. Widziałam cię, kiedyś wkleiłaś w pewnym poście link, chyba już został usunięty. Głowa do góry :) 🌼

Gość Lllllllllllllaaat
Ale jak chcesz, możemy pogadać:) ;) w kupie raźniej

Gość Lllllllllllllaaat
Psuk :D:D Psk to inaczej skrót od naszego "miasta":D ma długą nazwę

eh, bo jak by nie było to głupio tak samej w sylwka siedziec sobie :( jeszcze zebym nie miala znajomych to nie byloby mi tak przykro ale ja ich mam i to sporo tylko ze kazdy jakos tak w tym roku cos sobie znalazł

Gość Lllllllllllllaaat
przerabiałam to... Ale z drugiej strony możesz pójść spaść o któej chcesz, nie sprzątać po gościach i oglądać filmy które kochasz:P zdradzisz gdzie mieszkasz? Ja w tym Psku :D

A po czym wnioskujeszmy normalne, może się dobrze maskujemy. Ale fakt - masz rację, lubię porozmawiać na bardziej górnolotne tematy, dość głębokie. Ale to chyba świadczy o tym, że jestem gadatliwa, co nie koniecznie musi oznaczać, że inteligentna. Tak myślałam, że zapiszesz. ;)

Czemu od jakiegoś czasu ucina mi początki wypowiedzi? Miało być - po czym wnioskujesz, że my normalne*

Gość Lllllllllllllaaat
Myślałam, że pisząc masz blisko Biedronkę mieszkasz blisko Przeworska. Sieniawa, pudło ? W każdym razie lepiej pogodzić się z myślą, że spędzisz Sylwka samego i znaleźć sobie jakąś rozrywkę, niż się zamęczać myślami :P albo wklej na fb ogłoszenie. Po sprawie.

Gość Lllllllllllllaaat
lepiej pogodzić się z tym, że zostaniesz w domu. Jejku, to tylko Sylwester. Przeżyjesz jeszcze wiele takich nocy w swoim życiu. No nie zamęczaj się tak, bo czuję że nie chcesz zaakceptować tego faktu, bo ten dołek sprawia ci przyjemność :P Wiesz ile ludzi spędza ten dzień przed tv? A nawet nie chce się przyznać? Do mnie nawet chłopak nie chciał przyjść bo czułby sie niekomfortowo.... Kopnęłam go w dupe i od razu zaproponował wspólne wyjście gdzieś razem:P ja jestem uparta, ale doszło do kompromisu- on przychodzi do mnie, potem gdzieś wychodzimy. Także też mi się nie widzi ten Sylwester dobrze...

Rozumiem że chodzi miasto o Pułtusk? A ja ostatnie sylwestry zawsze gdzieś spędzałem i fajnie nie było.No może z dwa lata temu było fajnie bo sobie wymacałem laskę która była chętna i tylko to było fajne,ale seksu nie chciała :( i na wszystkich była chętna mimo że chłopaka miała,ale co wymacałem to moje:P.A w sumie to rok temu też był fajny sylwester,ale ja mam pecha,bo zawsze jest mało kobiet,a jak są to wszystkie zajęte i żadna nie jest chętna:-( Ja to bym chciał taka babską imprezę,gdzie same napalone kobiety i ja:-P