Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alola100

wyczuwam, gdy ktoś mnie nie lubi

Polecane posty

Gość alola100

po ironicznych uśmiechach, po wymijaniu mnie w różnych sytuacjach, po lekceważącym tonie głosu...nie wiem tylko, czy to jest normalne, czy to podpowiada mi tylko moja wyobraźnia, czy miewacie podobnie? zaznaczam, że to dotyczy tylko niektórych osób, a nie że uważam, że wszyscy ludzie tak na mnie reagują, bo odczuwam też zachowania obojętne lub pozytywne, czy to chodzi o mowę ciała, którą intuicyjnie odczytuję?

Gość Plankton25
nie lubię cię, wyczułaś to może?

Gość alola100
bardzo fany... wyczułam wczoraj, że ktoś w autobusie puścił bąka, nie mogłam ustać normalnie, wysiadłam na wcześniejszym przystanku

Gość alola100
co? to, że ktoś bąka wali wśród ludzi, chyba nie///

Gość alola100
nie, nie wyczułam; chodzi mi o to, że po zachowaniach ludzi, których widuję na co dzień , odczytuję ich stosunek do mnie, nie muszą nic mówić; to nie dotyczy całkiem obcych osób, ale też nie zbyt bliskich, np dziewczyn z zajęć tańca, osób, które studiują razem ze mną

Gość alola100
ja nie o bąkach chcę rozmawiać:) tylko o tym, czy zdarza się wam odczytywać niewerbalną mowę ciała innych osób

Gość alola100
z tym że, ja wyczuwam jakoś te intencje , i potem nawet w myślach bardzo źle życzę osobom, które są mi nieprzychylne