Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz tego dosc

Jego matka mnie NIE AKCEPTUJE! Boje sie o nasz zwiazek

Polecane posty

Gość mam juz tego dosc

Razem jestesmy 2 lata, za niecaly rok slub. Ale jego matka mnie nie znosi. jestem dla niej gowniara, ktora omotala jej syneczka, wyrachowana suka lecaca na kase, zdzira i sama juz nie wiem kim. Miedzy mna a partnerem jest spora roznica wieku, ale kocham go i tu pieniadze nie maja nic do rzeczy. Jego matka nie zaakceptuje naszego zwiazku. Powiedziala mu o tym gdy jej oznajmil o zareczynach. Stwierdzila ze skoro on jest glupi i dal sie omotac mlodej dupie to niech sam teraz bierze za to odpowiedzialnosc i niech tylko potem nie zaluje. Ona do tego reki nie przylozy. To wlasnie jej slowa. Ja do jej domu nie mam wstepu, bylam raz i wiecej juz tam nie zajde. Chcialabym jakos to naprawic bo widze jak on cierpi w koncu to jego matka. Boje sie ze oboje nie wytrzymamy tej nerwowki i sie rozstaniemy a tego bym nie chciala. Co mam w takim razie zrobic? Jak zalagodzic sytuacje?

Gość mam juz tego dosc
pomoze ktos?

Gość 24 smutki na dobę
chyba nic nie mozesz zrobić, chyba, że sztucznie próbować wkupić się w jej łaski, ale czy warto? to z nim bierzesz ślub, jemu bedziesz przysięgać miłośc i wierność, nie jej. na szczęście. nie daj się sprowokować i wciągnąć w jej gierkę, bo to epwnie stara nie zadowolona z życia prukwa.

Gość mam juz tego dosc
no wlasnie to na ogol wesola i pogodna kobieta. Tylko do mnie uprzedzona. A dlaczego? Z powodu roznicy wieku. Rozumiem ja po czesci, jest matka i nie chce by ktos wykorzystal i skrzywdzil jej syna, ale bez przesady. Nie znamy sie przeciez od wczoraj

Gość 24 smutki na dobę
nie martw się, może z czasem sie to jakos ułoży, musisz dołożyć etraz wszelkich starań, żeby nie 'podwinęła Ci się noga' i nie miała się do czego przyczepić. co to znaczy duża różnica wieku? 10 lat? 15? 20? miłośc nie wybiera, wiec to słaby argument żeby Cię nie lubiła.

Gość mam juz tego dosc
ja mam 24 lata a on 39

Gość 24 smutki na dobę
a jest rozwodnikiem? jesli tak, to może wini Cię, za rozpad małżeństwa, tylko nie chce tego mówić głosno...

o boże jak można sobie takiego starucha wiziąć? mowisz do niego tato czy wujku? ja sie jego matce nie dziwie!

Gość huihui
ja mam 24 lata a on 39 no to nie dziwie sie matce, szczegolnie jak facet ma kase:O

Gość mam juz tego dosc
wcale nie jest staruchem. Jacys niepowazni jestescie? Przeciez to 15 lat roznicy, dogadujemy sie swietnie dobrze nam razem. Bez przesady zeby roznica wieku byla przeszkoda w zwiazku

Gość megishow
a ja się dziwię, nie dlatego że jest różnica wieku, ale dlatego , że facet ktory ma prawie 40 pyta, mamę o zdanie, to jest chore i ja na twoim miejscu bym spieprzała daleko od niego, bo on ma coś z głową o nie ty :)