Gość nołwej Napisano Grudzień 29, 2010 Witam serdecznie. Chciałam się zapytać o dość intymną sprawę. Otóż, mój okres spóźnia się już 6 dni, powinnam dostać 24 grudnia. Od pół roku mam unormowany okres (cykl 32 dni). Uprawiam seks z moim chłopakiem od roku. Proszę wziąć pod uwagę, że niestety, ale nie używamy żadnych środków antykoncepcyjnych. Mój chłopak, jak dotąd, NIGDY nie doszedł we mnie, żadne resztki nie zostawały w moich intymnych okolicach. Początkowo i jak dotąd boję się ciąży, boję, no trudno się nie bać, chociaż nie byłaby to dla mnie wielka katastrofa. Ostatnio uprawiałam seks z moim chłopakiem 27 grudnia, było to tak: że normalnie wszystko, doszedł poza, wszystko wytarł, ja jeszcze mu po tym długo loda robiłam i od nowa zaczęliśmy "igraszki". Nie wiem czy nie mogło dojść do zapłodnienia. Zazwyczaj przed okresem bolą mnie sutki i moje ciało zatrzymuje wodę (ze względu na moją nadczynność tarczycy, mam to po matce) i tyję. Teraz mam to samo, a od 6 dni z okresu nici ;/ Mógłby mi ktoś coś poradzić ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach