Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyszczka

Związek z dużo starszym mężczyzną...

Polecane posty

Gość do gussss
jak można po 3 tygodniach "kochać kogoś ponad życie"? :O on zapewne jest super przyjacielem, ale czy mieszkacie razem, sprawdziliście się fizycznie, że możesz być pewna, że to TEN? już raz się sparzyłaś i dążysz do drugiego razu, zero wniosków :( żeby nie było - wiek nie ma tu NIC do rzeczy

Gość Girlanda
Do Zawsze szczery: Nie będę już prowadziła z Tobą konwersacji. to nie mój poziom. Wybacz. Poza tym, nie zaśmiecajmy forum jakimiś dziwnymi kłótniami.

girlanda, wreszcie napisalas cos sensownego, to nie twoj poziom do guss masz dobre intencje i piszesz do rzeczy ale to naprawde prowo :-)

Gość do gussss
łykam? :O

Gość pyszczka
jeżeli facet jest po 60-stce równiez po przejsciach ,był zonaty 40 lat.abstynencja 20 letnia...nie wie co to słowo kocham,co to prawdziwa miłosć...(nadmienie ze ozenił sie majac 23 lata z kobieta z dwója dzieci...której poswiecił zycie ,która nigdy nie pozwoliła sie mu dotknąc ...aaaaAAA jest taki kochany zmarnowała mu kawał zycia...to tak boli..

Gość pyszczka
zawsze szczery dziwny jestes uważasz ze to nie wyjdzie?ok

Gość Pogubiona zagubiona
Pyszczka, albo Ty Go źle zrozumiałaś, albo On najzwyczahniej coś kręci: jak to możliwe, żeby będąc żonaty z tą kobietą przez 40 lat ona nie dała mu się ani razu dotknąć, a On ma abstynencję seksualną od lat...20-tu. To dała mu sie dotknąć, czy to ściema z tą abstynencją? No chyba że miał kochankę, o której Tobie "zapomniał" ;-) wspomnieć.

Gość gziugzium
może i wyjdzie.... na kilka lat, do Twojej 40-stki, dopóki hormony nie dadzą znać o sobie, a za 10 lat, to facet będzie się nadawał tylko do grania w szachy -być może...

Gość gziugzium
Pogubiona zagubiona albo impotent od jakiegoś dłuższego czasu

Gość pyszczka
pogubiona zagubiona,,,na początku coś dawała nie wiem..a potem najwyraźniej przestała mówił ,że było mało a od 20 lat nic..nie wiem jak to mozliwe ale wierze mu. Zreszta jak sie zbizylismy do ciebie i go przytuliłam to sie popłakał facet 60 letni...kurcze :-((

Gość pyszczka
ciagle gadała nie dotykaj mnie bo popsujesz mi włosy albo ze mam od ciebie uczulenie, jakos ja od niego uczucilenia zadnego nie mam...mimo iz calujemy sie codziennie i piescimy..Nie kumam tego jak mozna tak potraktowac faceta.

Gość pyszczka
zawsze szczery ty pewnie łez nie ronisz

Gość pyszczka
zs nie znasz zycia widze...ile ty masz lat?

Gość gziugzium
:D ile... no i jak zwykle zaczęły się schody...a ktoś obiecywał windę ;)

Gość 483729487
Jestem mniej wiecej w twoim wieku, ale ktos co ma 65 lat juz by mnie nie pociagal. Tak z 55 niektorzy to jeszcze, ale po 60 to az mam dreszcze....

Gość gziugzium
:D nie staraj się i tak zostaniesz wkrótce kolejną kretynką ma ich już całą półkę ;)

Gość gziugzium
akurat :D

Gość Pogubiona zagubiona
W związkach z tak długim, kilkudziesięcioletnim stażem czasem tak bywa, że jedno odsuwa się od drugiego w sferze fizycznej (nie wiem, czy to znudzenie, czy przemiany hormonalne, czy jeszcze coś innego), ale i tak coś tu jest sprzecznego w tym, co na ten temat napisałaś. Nawet jeśli jesteś w Nim zakochana, to bądź czujna, nie zaślepiona i upewnij się, że się tylko Tobą nie bawi, bo tak zdarza się wcale nierzadko. Tacy mężczyźni przeżyli już tyle lat, że potrafią zdobyć kobietę, bo i niejeden raz to robili. Ale my po to mamy własny rozum i intuicję, by nie dać się im nabrać. U mojego eks dało się to zauważyć stosunkowo szybko. A tu, w tym, co On Tobie powiedział, ewidentnie coś jest nie tak.

Gość gziugzium
na kafeterii wszystko jest możliwe, nawet plagiat dr. Housa

Gość gziugzium
no jeśli Ci to przyniesie jakąś ulgę, to po to między innymi jest kafeteria :)