Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxyyyyyyyyyzzzzzzzzzz

która z was sie odchudza albo odchudzała

Polecane posty

chciałabym sie dowiedziec jakie tabletki,cwiczenia,diety sa najlepsze i co byście poleciły. prtosze o pomoc

poradzcie mi troszeczke

up

?????????????

naprawde nie ma tu nikogo kto sie odchudza?

Ja sie odchudzałam, ale żadne plastry, tabletki ani diety nie przyniosły efektow. Skonczylo sie na tym, ze zupelnie niespodziewanie schudlam przez rok 13kg po tym, jak.... przestalam kompletnie pic alkohol ;p

Gość Aaaaaaaaaaaarrhhhaaaaaaa
aaaaaaaaaaaa😭😭😭:O:O:Oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość A ja sie odchudzam
Nie jestem gruba, ale chce schudnac , tak z 3-5 kg. Masuje sie specjalnym urzadzeniem i kupilam buty (takie lodki), ktore pomagaja schudnac.

Gość gg34gg
jja w ramach diety zrezygnowalam z: -kawy -chleba -mleka -słodyczy -slodkich napojow -miesa i to niby tez dla zdrowia:o

Gość tru$kawencjaa
ja sie odchudzam a kg nie spada:(

Gość tru$kawencjaa
kazdy ma jakies kg do zrzucenia czasami sie cos zbierze a to po siewtach a to przez rok ja mam do zrzucenia z 5 kg mimo ze wiekszosc mowi ze dorbze wygladam z epoco odchudzanie ale wiadomo ja chce miec plaski brzuszek:D

ja sie odchudzam ale nie chce zadnej drastycznej diety bo nie wyborazam sobie całego życia na diecie. ja ważyłam 100kg przy wzroscie 167 jak byłam w 9 miesiacu ciąży ale po urodzeniu w ciagu jakis 3 miesiecy schudłam jakiesc 26kg i potem jakies 6 jeszcze a chce i nosiłam rozmair 44 już teraz na swieta zamowiłam sobie sukienke rozmar 44 u tego sprzedawcy co zawsze i okazało sie ze przytyłam jeszcze 2,5kg i już lipa. a najlepsze jest to ze przytyłam w momencie w którym zaczęłam diete przepisana przez dietetyka i szczerze nie podjadałam itd dlatego tez szukam porady od was jakie cwiczenia najlepsze sa