Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vilenia

Spontaniczne spotkania Warszawa:)

Polecane posty

Udało nam się spotkać:) Naprawdę czysty spontan i w sumie całkiem sprawna organizacja, było bardzo sympatycznie. Dziękuję rudzielec i skorpion mam nadzieję, że to powtórzymy:) Pomyślałam, że poprzedni temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4683925 miał trochę "mylący tytuł", więc może lepiej założyć nowy. W ten sposób każdy będzie wiedział, że temat jest wciąż aktualny:) Jeśli ktoś będzie chętny spotkać się w Warszawie to dajcie znać dziewczyny, przecież na pewno wiele z Was siedzi w domach i się nudzi. Ja tymczasem idę walczyć z Sylwestrem i do usłyszenia:) koziorożec jak wrócisz z wyjazdu to mam nadzieję, że tu trafisz:) Pozdrawiam:)

Odświeżę temat bo taka cisza tu panuje:) Sporo ostatnio słyszałam o kawiarni Monsoon Cafe więc tak sobie myślę, jeśli dojdzie jeszcze do spotkania, może tam byśmy się umówiły? Ja jeszcze nigdy w niej nie byłam, ale z wielu różnych źródeł słyszałam, że jest bardzo fajna. Koziorożec, a Ty już wróciłaś z wyjazdu? Jak się udały narty? Czy może tylko na jabłku zjeżdżałaś?:) Tak czy inaczej podziwiam odwagę hehe;) Wszystkiego dobrego w 2011:)

Gość ja koziorozec
hej ,jest tu ktos?

Jestem, jestem:))) Rudzielec i skorpion chyba też (mam nadzieję). Wiesz po Sylwestrze jeszcze nie każdy wrócił do życia:) Jak było na nartach?

Gość ja koziorozec
uuu to Sylwek szałowy był :D narty ? hmmm siniaki ...siniaki... tak mi sie kojarza :D ale ogolnie superrr wrocilam dopiero w nd,wiec nie odzywalam sie bo wieczorkiem dojechalam... fajnie,ze spotkanko sie udalo a moze jakies plany na kolejne?bo chetnie bym sie spotkala oprocz pt,sob i nd -bo wyjazd do rodzicow

Gość ja koziorozec
Max hehe no to jak nawiedzisz z naciskiem na "moze " to zapraszamy :D

Hej:)) U mnie sobota, albo dopiero poniedziałek, nie jestem pewna jak będzie wyglądała sytuacja w tym tygodniu :/ Jeszcze w grę wchodzi jutrzejszy dzień, ale dopiero wieczorem będę miała potwierdzenie, że mam spokój:/ Może jakimś cudem na jutro bym dała radę, bo chciałabym Cię poznać koziorożec. Max, w kwietniu? Dopiero! No to poczekamy:)

Koziorożec, ale chociaż raz zjechałaś z tej górki?:)) Siniaki znikną.. co tam, ważne że się zabawa udała, masz rację.

Gość ja koziorozec
hehe no wesolo bylo towarzystwo super,0-kaca (pomimo,ze slaba glowa u mnie ) wrazenia niezapomniane,ale i wyzwania ,poniewaz musialam przelamac swoj strach, fajnie bylo... jabluszko okazalo sie zbedne,a tak chcialam zaszpanowac na stoku nim,bo rozowe bylo..:D

Gość ja koziorozec
nie ma nikogo? gdzie sie pochowalyscie laseczki

Ja wyjechałam na 2 poza Warszawę i nie dałam rady wczoraj nawet napisać. Do końca tygodnia urwanie głowy, nawet dzisiaj w pracy:/ Ciekawe co z rudzielcem, od sylwestra milczy;)

Cześć... rudzielec milczy, bo ma natłok spraw i sytuacji do ogarnięcia. Ale daje jakoś radę, choc przyznam, że nie jest to takie proste. W weekend muszę posiedziec przy Młodym, troche ogarnąć mieszkanie, bo jakoś nie było ostatnio czasu na przyziemne sprawy. Na dziś właściwie zakończona praca, musze w necie kilka spraw załatwić. jestem w pobliżu ;) Pozdrawiam ciepło babki :)

A ja tu w weekend zamierzałam wyciągnąć Cię gdzieś. Powodzenia z młodym, niech szybko wraca do zdrowia.

He he Max pisaliśmy chyba w tej samej chwili:) Poprzedni post był do rudzielca. Ten widok grudniowej mody.. ja bym zdjęcie zrobiła:)

Cześć dziewczyny :) 🖐️ Dzis wolniejszy poniedziałek, to moge odrobine nadrobić zaległości netowe. Mój czas w tym tygodniu znajdzie sie na spotkanie, tak jak pisałam. Mam nadzieję, że koziorożec dołączy do nas i uda nam się gdzieś wyskoczyć razem. Z młodym jakoś sobie radzę, choć obawiałam się, że będzie gorzej. Nawet zastrzyki dzielnie znosi. W zamian za to w innej dziedzinie dzieję się dość dużo, ale to już przy okazji. Co myslicie o środzie po pracy ? Pozdrawiam Was ciepło w ten szary poniedziałek :)

Gość ja koziorozec
hej laleczki :) sroda mi pasi :D

hej dziewczyny! Bardzo fajny watek i ja chetnie sie przylacze do was jesli mozna:) Mozecie napisac jak spotkanie? Gdzie bylyscie? Jesli organizujecie jeszcze jakis wypad to koniecznie dajcie mi znac (sherry.lady@gazeta.pl) lub tu na forum. Tez jestem z warszywy i czasem wlasnie tez nie mam z kim zwyczajnie poplotkowac;) wyskoczyc do jakiegos klubu lub na miasto, sama wychowuje synka, mam 30+, pale. Dajcier znac czy w najblizszym czasie cos organizujecie...?

Gość proekozielona
Przyłaczam się ;) Dawajcie znac kiedy i gdzie i jak ;))

Gość ruda nr 2
Cześć. Jeśli można się dołączyć - jestem chętna.

Hej, hej:) Natłok spraw i kompletnie nie miałam kiedy się zalogować, aż mi głupio. Widzę dwie nowe osoby:) Żyjecie w ogóle?

hej hej, ja sie zglaszam ale jakas tu martwa cisza zapanowala... moze jak wiosna nadejdzie to i w temacie sie ozywi:)

Hej, nie bywam tu często bo nikłe zainteresowanie, ale jak coś można pisać do mnie na maila również vilenia@tlen.pl W tym tygodniu robimy spotkanie kilku dziewczyn, jeśli któraś z Was chciałaby się dołączyć to dajcie znać;) I na pewno z mojej strony przynajmniej wątek nie przestani być aktualny:) Pozdrawiam, vilenia