Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minkaaa

Był sobie facet...

Polecane posty

no to masz babo placek;-) a co do planow - to moze to zawsze byly tylko twoje plany? a i u ciebie jest tak samo jak widac jak u innych tylko ty na wlasne zyczenie jestes w gorszej sytuacji to nie odchodz od niego i licz ze mu sie "poprawi"

Gość 20% gejów
wstępuje w związki małżenskie jak chcesz wiedzieć !

Dajcie sobie spokój z tym gejem - nie jest gejem bo kiedyś kochaliśmy się kilka razy dziennie, był namiętny, romantyczny, spontaniczny... poza tym nie byłam jego pierwszą dziewczyną - wiecznie z kimś się spotykał od nastolatka, więc tak chyba nie zachowują się geje.

jasne, w ogole jest swietnym mezem i jest super tylkokad ten temat?;-) odrzucasz wszeslkkie realne komentarze i naiwnie liczysz - ze ktos ci napisze "nie martw sie u mnie tez tak bylo a teraz jest cudownie";-))) ni dziwie sie ze akurat ty jestes w ciezkiej sytuacji - za naiwnosc zawsze sie placi

Jasne, dla was wszystko jest jasne - albo gej albo ma kochanke ;) Albo czarne - albo białe! Nic poza...

Gość piekna laseczka
minka, spokojnie, zawsze szczery to naczelny idiota na cafe:P siedzi calymi dniami tutaj, podejrzenie: prawiczek ,lat 30, mieszkajacy z mamusia

Gość piekna laseczka
Sama tu wpadam i nie mówię, że nie.. czasem jak mam chwilę wolną, by się pośmiac, poradzic komus, pogadac czy cos... i cooo?? siedzą tu jacyś frustraci, prawiczki itd.. i juz po nickach tych zaczernionych kojarzę, ze są tu non stop.. kiedy bym nie weszła to się udzielają.. w sumie to przykre, że nie ma się własnego życia tylko taki virtual.. nicków nie będę przytaczac, ale kilka pamiętam co są tu cały czas... nawet podczas świąt niektórzy z nich tu byli,bo czytałam tematy w poniedziałek po świętach i wrażeniach z Wigilii Desperacja to wpis jednej laski na forum...zapewne pisala tez o zawsze szczerym!

ale tu sie nikt nie upiera....poza toba. napisze ci to co bardzo chcesz uslyszec -nie jest gejem bo przeciez ozenil sie z TOBA i splodzil dzieci (a wiadomo ze geje genetycznie n ie plodza dzieci;-))), poza tym dodatkowo mial i8nne dziewczyny, nie ma kochanki bo ty o tym WIESZ poza tym wraca po pracy do domu, pewnie jest zmeczony i dlatego: - unika seksu - nie okazuje uczuc -unika przytulania albo jest zniesmaczony np. polityka/pilka nozna (wstawic dowolne) w kazdym razie ciebie b.kocha - sprobuj z nim POROZMAWIC, a jak to nie kutkuje to wtedy sprobuj z grozbami - wsadz mu glowe pod biezaca wode i trzymaj tak dlugo az uczucie wroci;-)) nie marwt sie wszystko bedzie dobrze;-)))))))

ja od siebie dodam, ze smialo mozesz juz zamawiac stoli w wenecji na wasza rocznice, przezyjecie tam renesans swojego zwiazku a on wynagrodzi ci te wszystkic chude dni i racjonalnie wytlumaczy przyczyny swojego zachowania

Gość piekna laseczka
takze jak widzisz wyzej, idiotyczne poradny naczelnych debili :P

" nawet podczas świąt niektórzy z nich tu byli,bo czytałam tematy w poniedziałek po świętach i wrażeniach z Wigilii Desperacja" jasne - bo kazdy jest katolikiem i swietuje narodziny jezuska;-))

zawsze szczery - Twoje zdanie już znam ;) A piszę tutaj nie po to, aby ktoś mi napisał "wszystko będzie dobrze", ale piszę tutaj bo być może ktoś miał podobne problemy w swoim związku i może mi coś poradzić. Najłatwiej jest wszystko rozwalić, zostawić w diabły, rozwód i kaplica... ale czy to rozsądne? Ja chcę spróbować zawalczyć jeszcze o nasze małżeństwo i o nasze szczęście bo łatwo jest się poddać, ale czasem lepiej wybrać trudniejsze rozwiązanie i wywalczyć coś wspaniałego :)

Gość piekna laseczka
za chwiel zawsze szczery walnie riposta:P ni wazne ze nie na temat ale walnie:D

a bylas w poradni malzenskiej? rozmawialas z psychologiem? stawialas ultiumatum mezowi ? no jasne, ze nie bo przeciez nie masz dokad odejsc, prawda? naprawde myslisz, ze ktos poda ci tu chocby skrawek zlotej zasady nawracania ludzi do milosci?

Gość ksinni
Jest zmęczony i potrzebuje troche odpoczynku. mialam podobną sytuacje w rodzinie, łacznie z podejrzeniami o zdradę. okazalo się, że facet ma kosmiczne problemy w pracy i jedyne czego potrzebował, to ciepły posiłek, kąpiel i poduszka. Po roku wszystko wróciło do normy. Nie można generalizować,że facet to pedzio albo ma kochankę, najpierw trzeba poznać przyczynę takich zmian w zachowaniu droga autorko. Dodam jeszcze, że to nie Ty jestes przyczyną jego zachowania, on Ciebie kocha i nie zdradza. To wina stresu!!!!!!

ROR i zawsze szczery to duet szybkiego reagowania:classic_cool: Ostatnio poproszono ich o wytłumaczenie dzieciom w przedszkolu, że św. Mikołaj nie istnieje:D Dzieci stały sie zbyt nachalne a ich oczekiwania co do prezentów od brodateko filantropa przybrały formy agresywne... Spisali sie na medal a dzieci przynajmniej wiedzą teraz (te biedniejsze) , że jak sobie nie ukradną to będą miały chuja nie prezent.

ksinni - Bardzo Ci dziękuję bo wreszcie przeczytałam opinię kogoś ktoś coś podobnego przeżył i pisze tutaj o swoim doświadczeniu a nie podejrzeniach i wybujach wyobraźni jak niektórzy. W tym co piszesz jest dużo racji. Mam nadzieję, że nasza historia skończy się tak samo szczęśliwie jak u Ciebie :)

Tak samo jak Ty WIESZ że to gej i kochanka w jednym ;) A może to kochanek :P

nie umiesz czytac jak widze, ja w zadnym momencie nie napisalem, ze wiem ani o geju ani o zdradzie :-) ty napisalas ze na 100% nie! bo przeciez wiesz :-)

A skąd wiesz, że nie wiem? Taki jesteś przekonany, że zawsze musisz mieć racje? ;)