Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minkaaa

Był sobie facet...

Polecane posty

autorko: [zgłoś do usunięcia] minkaaa Nie ma kochanki bo po pracy wraca prosto do domu , poza tym on chyba po prostu ogólnie jest zmęczony życiem a nie mną. co mam ci jeszcze wytlumaczyc? :-)

zawsze szczery - w zasadzie to nie musisz mi nic tłumaczyć i nigdy nie musiałeś. Nie wiem dlaczego tak uczepiłeś się tego tematu - jak sądzę nie masz mi nic konkretnego do powiedzenia, więc nie pomożesz mi w moim problemie a to oznacza, że nasza dalsza polemika nie ma najmniejszego sensu.

Gość to .........
... oddaj dziecko niańce i idz do pracy!!!! zyskasz szacunek męza a on nie będzie się martwił o waszą sytuacje materialną (nie będzie wiecznie naburmuszony i nieobecny) i nie mów mi że dziecko jest za małe bo ja swoje dzieci 3l i 8 m-cy zostawiłam niańce płaciłam jej 3/4 swojej wypłaty ale WARTO było. Teraz mam wyższą pensje i jedno dziecko w szkole a drugie w przedszkolu. Bądz niezależna!

jak sądzę nie masz mi nic konkretnego do powiedzenia, więc nie pomożesz mi w moim problemie 23:57 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery a bylas w poradni malzenskiej? rozmawialas z psychologiem? stawialas ultiumatum mezowi ? no jasne, ze nie bo przeciez nie masz dokad odejsc, prawda?

czesc, U mnie jest odwrotnie - ja nie caluje, nie przytulam, nie mam ochoty na seks, na przytulanie, na gadanie, na wyznania. Jestem zmeczona i sfrustrowana zyciem. Czuje, ze ograniczam sie do roli matki, a zona ze mnie do d. Szkoda mi mojego meza, gdyz kazde niemal zblizenie musi wyprosic lub "wytupac", czasem mysle, ze wolalabym, zeby sobie kogos znalazl. Albo zeby dopadla go impotencja.

Gość skunkanansie
pedau !