Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzata małgo

warczypies przekonałeś mnie.

Polecane posty

Gość brzydula eksponuj piersi
bo masz bardzo ładne

tak,to prawda bo ja sobie tak tylko gadam :P:P:P ej ale czemu zawsze jak ktoś sie zwraca do kogoś kto ma kilkuwyrazowy nick to zwraca sie po tym pierwszym członie a nie po tym drugim? czemu jestem od razu piwnicą a nie strychem?? :P:P:P

czemu głupio? :P:P:P pies to fajne zwierzę :classic_cool: Ty to chyba oszukałas przeznaczenie bo zamiast małgo rzata jesteś rzata małgo :P i dzięki temu mogą do Ciebie gadać rzata zamiast małgo :classic_cool:

Ty to chyba oszukałas przeznaczenie bo zamiast małgo rzata jesteś rzata małgo i dzięki temu mogą do Ciebie gadać rzata zamiast małgo 10/10!!!!!! :D ja, jak to się mówi.. pokonałam system :classic_cool:

ale tak jawnie,bo np. ja też moge powiedzieć że pokonałem system bo może chodziło mi tak naprawde o to żebym był piwnicą a nie strychem czy też na strychem :classic_cool: ale tu już mówimy o utajonym systemie bo mój nick może być naprzemienny :) zresztą zaraz zobaczycie

a i tak zostałabym przy piwnicy.. bo to w końcu piwnica na strychu a nie strych w piwnicy. to ma sens. warczy no ale ty jesteś niedyspozycyjny :P